Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra İlçe Başkanı Çolak, o haberi yalanladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kandıra MHP İlçe Başkanı Emrah Çolak, hakkında çıkan iddiaların asılsız olduğunu söyleyerek şikayette bulundu.

13 Temmuz 2024 Saat: 09:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.847 kez okunmuştur

Kandıra İlçe Başkanı Çolak, o haberi yalanladı
Kandıra İlçe Başkanı Çolak, o haberi yalanladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kandıra MHP İlçe Başkanı Emrah Çolak ve ailesinin Kandıra Kefken'de bulunan evlerine operasyon düzenlendiği yönünde ki iddialar gündeme gelmişti. Çolak, hakkında çıkan iddiaların asılsız olduğunu söyleyerek Kocaeli Adliyesi’nde ilgili gazeteci hakkında suç duyurusunda bulundu ve sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.

İFTİRA NİTELİĞİNDE
Çolak’ın açıklaması: “Son zamanlarda partimize ve parti yöneticilerine karşı hızlanarak artan kumpaslara bir yenisini eklemek amacıyla yapılan bu haber İFTİRA niteliği taşımaktadır. MHP olarak basın özgürlüğünün sonuna kadar arkasındayız fakat yapılan iş insanların itibarıyla oynamaya, insanları linç etmeye, MHP’nin kurumsal kimliğine zarar vermek adına karalama kampanyasına dönüşürse en sert şekilde bunun karşısında oluruz. Hukukun çizdiği sınırlar içerisinde gereken neyse yaparız.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Ne yazık ki bugün, yaşamının yarısını cezaevinde geçiren, suç dosyası kabarık olan, karanlık çetelerden beslendiği açık olan ve hayatında gazetecilik yapmamış bir şahsın sözde gazetesinde evime operasyon yapıldığı, gözaltına alındığım, Kandıra Adliyesi’ne gönderildiğim yazıldı. Ben Emrah Çolak olarak işimin başındayken gözaltına alındığımı, mahkemeye çıkartılacağımı öğrendim. Bu akıl almaz haber nedeniyle hukuken tüm adımları atacağımın kamuoyu tarafından bilinmesini istiyorum. Diğer yandan gazetecilik kisvesi altında çekinmeden suç işleyen bu kişilerle MHP olarak mücadelemizin süreceğinin bilinmesini isterim.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑