Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra İlçe Başkanı Kılıç oldu

Büyük Birlik Partisi Kandıra Ilce başkan vekilliği, 28. Dönem Kocaeli Millet Vekilligi Adaylığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Baskan Yardımcısı Sadullah Kılıç, Kocaeli İl Başkanı Kaan Şendil tarafından Kandıra İlçe Başkanı olarak görevlendirildi.

17 Ekim 2024 Saat: 22:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 473 kez okunmuştur

Kandıra İlçe Başkanı Kılıç oldu
Kandıra İlçe Başkanı Kılıç oldu

Büyük Birlik Partisi Kandıra ilçe başkanlığı için partinin birçok kademesinde görev yapan Sadullah Kılıç, Kocaeli İl Başkanı Kaan Şendil tarafından Kandıra İlçe Başkanı olarak görevlendirildi. Mevcut ilçe Başkanı Murat Küçüktecer'inde hazır bulunduğu devir teslim töreni samimi bir havada gerçekleşti.

BBP Kandıra İlçe Başkanı Sadullah Kılıç yaptığı açıklamada, "Allah'ın izni ve kuvveti ile, Büyük Birlik Partisi Kandıra İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım.

31 yıl önce şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulmuş olan bu onurlu ve şerefli davada, her türlü siyasi görüş ve kavrayış biçimini meşru ve makul kabul ederek, çoğunluğun yönetme hakkına saygı duyarak, herkesi kucaklayan, çoğulcu demokrasi anlayışını hayata geçirerek görevimi yerine getireceğimin bilinmesini istiyorum. Beni bu göreve layık gören dava büyüklerim; Genel Başkanım Mustafa Destici, Bölge Koordinatörü Metehan Küpçü, İl Başkanım Kaan Şendil'e arz ederim" diyerek açıklamasına son verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑