Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra-İzmit Yolunda Belediye Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı

Kandıra-İzmit yolu Dalca mevkiinde, UlaşımPark’a ait belediye otobüsü ile bir otomobil çarpıştı. Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada maddi hasar oluştu.

6 Şubat 2025 Saat: 23:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.125 kez okunmuştur

Kandıra-İzmit Yolunda Belediye Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı
Kandıra-İzmit Yolunda Belediye Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı

Kandıra İzmit Yolu Dalca mevkiinde kontrolden çıkan otomobil Belediye otobüsüne çarptı. İzmit'ten Kandıra istikametine giden bir otomobil, karşıdan gelen araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç ise belediye otobüsüne çarptı. Otobüs yan yatarken olayda yaralanan olmadı.

Olay yerine sevk edilen ekipler, trafiği kontrollü bir şekilde sağlarken, sürücülere hava şartlarına uygun şekilde dikkatli olmaları ve hızlarını düşük tutmaları gerektiği hatırlatıldı.

Meteoroloji yetkilileri, bölgede kar yağışının devam edeceğini ve buzlanma riskinin yüksek olduğunu belirterek, özellikle yüksek kesimlerde trafiğe çıkan sürücülerin tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑