Kandıra İlçemizde ki Umre kafilesini bugün Turan Güneş Kültür Merkezi önünde düzenlenen uğurlama töreni ile Umre adayları kutsal topraklara uğurlandı.
Hac ve Umre başkanlığının organizasyonu ile Umreye gidecek 170 Umre adayı Kandıra ilçemizden dualarla uğurlandı. Umreye giden 170 adayın uğurlandığı törende Umre adaylarının yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadılar, sevinç göz yaşlarına da hakim olamadılar.

Yeni kandıra müftüsü Burhan Bilgin ilk kez Umre adaylarını uğurladı Uğurlama törenine Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da katıldı. Çiçeği burnunda Kandıra ilçe Müftüsü Burhan Bilgin törende yaptığı konuşmanın ardından Kandıra Müftülüğüne bağlı görevlilerin okudukları kuranı kerim, ilahilerin ve yapılan duanın ardından Umre adayları sevenleri ve yakınları ile vedalaştılar.

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Kafile Başkanı Davut Köken ve Nuri Sarı , Kudret Turizm Sahibi Ekrem Patanın ve Bir çok din görevlilerinin katılımıyla Umre Adayları sevenlerinin göz yaşlarıyla kutsal topraklara Uğurlandı.
