Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra Lisesi mezunları pilav gününde buluştu

Bu yıl 19. Kez gerçekleşen Kandıra Lisesi Pilav Günü Etkinliği coşkulu bir şekilde kutlandı. Programda Kandıra Ortaokulu ve Lisesi’nde öğretmenlik yapmış, okumuş, mezun olmuş, görevli olarak çalışmış bir çok katılımcı vardı.

4 Eylül 2024 Saat: 10:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.785 kez okunmuştur

Kandıra Lisesi mezunları pilav gününde buluştu
Kandıra Lisesi mezunları pilav gününde buluştu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Sertaç Tugay açılış konuşmasında programın aşamalarını ve Zafer Bayramı haftasında kutlanan programın geçmişi ile ilgili bilgileri almak için kurucu başkan Aygün Aynagöz’ü konuşmaya davet etti.

Duygu yüklü konuşmadan sonra okul mezunlarından olan Prof. Dr. Akın Akıncı’ya, Kandıra Belediye Başkanı Yardımcısı İsmail Aysu’ya ve Kandıra Lisesinde önceki dönemlerde okul müdürlüğü yapmış şu anda Muammer Dereli Fen Lisesi müdürü olan Hamza Karaloğlu’na dernek başkanı Sertaç Tugay plaket verdi.

Sağlık eski  bakanı Kazım Dinç de programa katılanlar arasında idi. Programa katılamayan eski öğretmen ve mezunlar çeşitli şekilde gönderdikleri mesajlar okundu.

Ayrıca katılan öğretmen ve önceki dönemlerde Kandıra Lisesi binası için proje hazırlayıp sunan Serdar Kızılcan’a katılım sertifikasını çeşitli dönemlerdeki okul mezunları birlikte verdi. Oldukça bol sohbetli geçen toplantıda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren okul mezunları hazırlanan pilavı yedikten sonra dönem arkadaşları ile çeşitli yerlerde toplantı ve sohbetlerini sürdürmek üzere ayrıldılar.

Aynı akşam Başkan Sertaç Tugay’ında programda sahne alacağı Seyrek Patagonya’da Halil Sezai konseri izlemeye gidildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑