Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra’nın yeni Başsavcısı göreve başladı

Adıyaman Kâhta Cumhuriyet Savcılığı’ndan Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Muhammet Sefa Çetin, görevine başladı.

8 Ağustos 2024 Saat: 10:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.926 kez okunmuştur

Kandıra’nın yeni Başsavcısı göreve başladı
Kandıra’nın yeni Başsavcısı göreve başladı

Hakimler ve Savcılar Kurulu Kararnamesi ile Kandıra Adliyesi’ndeki görev değişimi tamamlandı. Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Gökner Kayaş Zor, Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevine atanmasının ardından yerine Adıyaman Kâhta Cumhuriyet Savcılığı’ndan Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı’na Muhammet Sefa Çetin atandı.

ŞİRİN BİR İLÇE
Kandıra’nın güzel bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Başsavcı Muhammet Sefa Çetin, “Kandıra’ya gelir gelmez kanımız ısındı. Çok şirin, sakin ve uyumlu bir ilçe. İnsanları samimi, güler yüzlü. Gerek adliye personeli gerekse vatandaşlar tarafından çok güzel karşılandık. Kandıra’ya hizmet etmek için buradayız. Görevimizi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

MUHAMMET SEFA ÇETİN KİMDİR?
1993, İstanbul doğumlu. Aslen Ordu’lu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku anabilim dalında yaptı. 2018-2021 yılları arasında Konya Çumra Cumhuriyet Savcılığı, 2021-2024 yılları arasında Adıyaman Kahta Cumhuriyet Savcılığı yaptı. 2024 yılı Adli Yargı Ana Kararnamesi kapsamında Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. “Kovuşturma Evresinde Belge Delillerinin İkamesi ve Değerlendirilmesi” başlıklı bir kitabı ile ceza ve ceza muhakemesi hukuku alanında ulusal hakemli dergilerde yayınlanmış makaleleri var. Evli olan Cumhuriyet Başsavcımız Muhammet Sefa Çetin'in Allah kısmet ederse bu ay içersinde bir evladı olacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑