Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra sahillerinde can kurtaran hizmeti olmayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi’nin (KOSKEM) Kocaeli’de 13 sahilde verdiği can kurtaran hizmeti 15 Eylül'de sonlanıyor.

16 Eylül 2024 Saat: 06:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.626 kez okunmuştur

Kandıra sahillerinde can kurtaran hizmeti olmayacak!
Kandıra sahillerinde can kurtaran hizmeti olmayacak!

15 Haziran’da sezona başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi’nin (KOSKEM) bugün itibari ile görev süresi tamamlandı. Kocaeli’de 13 sahilde 170 can kurtaranı ile görev alarak birçok vatandaşı boğulmaktan kurtardı. Kandıra Kerpe’de 1 vatandaşın hayatını kaybetmesi dışında can kurtaranların görev aldığı bölgelerde bir boğulma gerçekleşmedi. Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer İslamoğlu ise yaptığı açıklamada 15 Haziran 2025’e kadar sahillerde can kurtaran hizmeti verilmeyeceği için vatandaşları denize girmek konusunda dikkatli olmaları yönünde uyardı.

VATANDAŞLARI UYARDI
Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer İslamoğlu, genel olarak sıkıntısız bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, “15 Eylül itibari ile KOSKEM olarak sahillerde ki hizmetlerimizi sonlandırıyoruz. Vatandaşlarımıza 15 Haziran 2025 tarihine kadar can kurtarma hizmeti vermeyeceğiz. Mavi Bayraklı plajlarımıza resmi olarak belirlenen süreye göre son tarih olarak 15 Eylül’de görevimizi sonlandırdık” dedi ve vatandaşları denize girme konusunda dikkatli olmalarını söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑