Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra SGK Müdürü Sarı, oğlunu evlendirdi

Kandıra SGK Müdürü Mehmet Sarı'nın oğlu Talha Sarı, Ezgi Şengül ile hayatını birleştirdi.

21 Ekim 2024 Saat: 19:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 788 kez okunmuştur

Kandıra SGK Müdürü Sarı, oğlunu evlendirdi
Kandıra SGK Müdürü Sarı, oğlunu evlendirdi

Kandıra Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Mehmet Sarı ve Nalan Sarı çiftinin oğulları Talha Sarı ile Zübeyde ve Yalçın Şengül’ün kızları Ezgi Şengül, rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Çiftin kına gecesi Bursa Salon Karizma düğün Salonunda, düğün törenleri ise Kocaeli Antikkapı'da gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdiler.

Heyecanları yüzlerinden okunan genç çiftin nikâhını Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez kıyarken, cemiyete çok sayıda davetlinin yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, kamu görevlisi, muhtar ve her iki ailenin yakın dost ve akrabaları yoğun katılım sağlayarak genç çifti tebrik etti.

Antikkapı'da gerçekleşen nikah töreninde mutluluğa ‘evet’ diyen genç çifti, her iki ailenin akraba ve dostları da yalnız bırakmadı. Özenle hazırlandıkları düğün töreninde davetlileri kapıda karşılayan Nalan-Mehmet Sarı ve Zübeyde-Yalçın Şengül çifti, konuklarla yakından ilgilendi.

Evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Sarı ve Şengül aileleri, davetlilerle yakından ilgilenerek bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. En mutlu günlerini yaşayan ve konuklar tarafından takı yağmuruna tutulan Talha ve Ezgi çifti, kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevenlerine teşekkür etti.

Kandıra'nın Sesi genel yayın yönetmeni Ünal Cankurt cemiyete katılarak Zübeyde-Yalçın Şengül çiftinin güzel kızları Ezgi Şengül, Nalan-Mehmet Sarı çiftinin yakışıklı oğullar Talha Sarı tebrik etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑