Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra ve Karamürsel’deki öğrencilerin yerleştirileceği KYK yurtları belli oldu!

Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, “Gebze Teknik Üniversitesi içinde yapılan KYK yurdu bitince Gebze’deki öğrencilerimiz oraya yerleşecek. Merkezde boş kalan odalara da Kandıra ve Karamürsel KYK’ya yerleşen öğrencilerimiz alınacak.”

16 Ekim 2024 Saat: 08:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 787 kez okunmuştur

Kandıra ve Karamürsel’deki öğrencilerin yerleştirileceği KYK yurtları belli oldu!
Kandıra ve Karamürsel’deki öğrencilerin yerleştirileceği KYK yurtları belli oldu!

Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, riskli yapı olması nedeniyle güçlendirme çalışması kapsamında boşaltılan Kandıra ve Karamürse yurtlarındaki öğrencilerin büyük çoğunluğunun yerleştirildiğini açıkladı. Yerleştirme bekleyen yedek öğrenci sayısının yaklaşık 80 olduğunu söyleyen Yavaşer, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) içinde yapılan KYK yurdu tamamlanınca, öğrencilerin Gebze’ye çekilmesiyle merkezde boş kalan yurtlara Kandıra ve Karamürsel öğrencilerinin yerleştirilmesinin yapılacağını duyurdu.

‘GEBZE’NİN ÖĞRENCİLERİ YENİ YURDA ÇEKİLECEK’
Yurtlara yerleşen hiçbir öğrencinin dışarıda kalmayacağını söyleyen Yavaşer, “Güçlendirme çalışması kapsamında boşaltılan Kandıra ve Karamürsel yurtlarında öğrencilerin büyük çoğunluğu yerleşti, ara yerleştirmeye başvuranlar da var. Yedeklerde 80’e yakın öğrencimiz bulunuyor. Onlar da Gebze’de yapılan yeni bir yurdumuz var, yapımının güne kadar bitmesi bekleniyor. Gebze Teknik Üniversitesi’nin içerisinde yapılıyor. Bittikten sonra Gebze’nin öğrencileri bu yurda geçecek” şeklinde konuştu.

‘KARAMÜRSEL VE KANDIRA’DAN KALAN ÖĞRENCİLER MERKEZE GEÇECEK’
Karamürsel ve Kandıra yerleştirme bekleyen yaklaşık 80 öğrencinin de merkezdeki yurtlara yerleştirileceğini söyleyen Yavaşer, “Merkezdeki boşalan yurtlara da Kandıra ve Karamürsel’deki öğrencilerimiz yerleştirilecek. Yarısını aldık, bekleyenleri de yerleştireceğiz, hiçbir öğrencimiz açıkta kalmayacak” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑