Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra yolunda feci kaza! 4 kişi ağır yaralandı

İzmit- Kandıra yolu üzerinde Çayırköy ışıkları mevkiinde hafriyat kamyonu kırmızı ışıkta duran 2 araca çarptı. 4 kişi ağır yaralandı

17 Temmuz 2024 Saat: 20:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.629 kez okunmuştur

Kandıra yolunda feci kaza! 4 kişi ağır yaralandı
Kandıra yolunda feci kaza! 4 kişi ağır yaralandı

Kaza, akşam saatlerinde İzmit- Kandıra yolu üzerinde Çayırköy ışıkları mevkiinde meydana geldi. Kırmızı ışıkta duramayan 41 APV 561 plakalı hafriyat kamyonu, ışıklarda duran 38 AFN 983 ve 16 FCH 74 plakalı otomobillere çarptıktan sonra durmayarak kaçtı. Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde sıkışan kişileri, sağlık ve itfaiye ekipleri kurtarmak için zamanla yarıştı.

38 AFN 983 plakalı araçtakiler kazayı yaralanmadan atlatırken, 16 FCH 74 plakalı otomobildeki 4 kişi ağır yaralandı. İtfaiye tarafından hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bilinci kapalı olan 4 yaralının üzerlerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. Kazada yaralanan kişilerin kıyafetleri kamyonda asılı kaldı.

Olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü ise yaklaşık 2 kilometre ileride kamyonu, emniyet şeridine park ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Jandarma, kaçan kamyon sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Kaçan sürücünün jandarma ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi.

38 AFN 983 plakalı araçta bulunan ve kazayı yaşayan vatandaş, "Normal yolda seyrediyorduk, kamyon geldi çarptı, bizi fırlattı. Öndeki arabayı ezdi, geçti, bir sürü insanın üzerinden geçebilirdi. Birileri freni patladı diyor ama ben anlayamadım" diye konuştu. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑