Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıldı

Hain darbe girişimimin 8. Yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’da da 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Anma Programı etkinlikleri vatandaşların yoğun katılımı ile düzenlendi.

17 Temmuz 2024 Saat: 20:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 678 kez okunmuştur

Kandırada 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıldı
Kandıra'da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıldı

15 Temmuz 2016’da milli birlik ve beraberliğimize karşı düzenlenen hain darbe girişimi, o tarihten bu yana yaşananların unutulmaması ve gelecek nesillere de aktarılması amacıyla her yıl aynı tarihte Demokrasi ve Birlik Günü olarak anılmakta. Tüm yurtta düzenlenen etkinliklerle anılan bu tarih Kandıra’da Kandıra Belediyesine ait Belediye Çay bahçesi etkinlik alanında vatandaşların yoğun katılı ile düzenlendi.

İlçe protokolünün de eksiksiz hazır bulunduğu programda konuşan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez “Milli egemenliğimize karşı düzenlenen bu hain darbe girişimine, hamdolsun ki kuvvetli hükümetimiz ile, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile, alanları sokakları dolduran milletimizin desteği ile geçit vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz” diyerek “Biz bir bütünüz, bütün kalacağız. Kıyamete kadar da bu böyle olacaktır.” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanımızın meydanlara hitabı, protokol konuşmaları, Doç. Dr. Gökçe Cerev'in 15 Temmuz konulu konuşması, öğrencilerin okuduğu şiirler, etkinlikler kapsamında düzenlenen sportif faaliyetlerde dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesi ve belgesel film gösterimleriyle devam eden program, İlçe Müftülüğünün programı ve edilen dualar ardından, tüm yurtta aynı anda sela okunması ile son buldu.
Programa yoğun bir ilgi ile katılım gösteren vatandaşlar milli iradeye karşı oluşan her türlü tehdidi, birlik ve beraberlik içinde bertaraf edeceğimizi, bağımsızlığımız için her zaman mücadeleye hazır olduğumuzu bir kez daha gösterdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑