Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da 230 dönümlük alanda imar süreci tamam

Kandıra Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Akdurak Mahallesi’nde 1/1000 ölçekli uygulama imar planına istinaden 230 dönümlük bir alanda imar planı değişikliği çalışmalarını tamamladı ve 110 adet hak sahibine tapularını dağıtmaya başlad

5 Ekim 2024 Saat: 09:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 655 kez okunmuştur

Kandırada 230 dönümlük alanda imar süreci tamam
Kandıra'da 230 dönümlük alanda imar süreci tamam

Kandıra Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, merkez Akdurak Mahallesi’nde 1/1000 ölçekli uygulama imar planına uygun olarak 230 dönümlük alanda ada veya parsellere ayırma çalışmalarını tamamladı. Bu çalışma ile konut, ticaret, sanayi, yeşil alan gibi farklı kullanım alanlarının tanımlanmasıyla beraber yollar, yeşil alanlar ve altyapı hizmetleri belirlenerek ilçe gelişiminim önününün açılması hedefleniyor.

110 ADET HAK SAHİBİ
Tapularını yeni alan vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 31 Aralık 2024 tarihine kadar Kandıra Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne emlak beyanı müracatında bulunmaları gerekiyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez; ‘’Akdurak Mahallemizde 230 dönümlük bir alanda İmar planı değişikliği sürecini tamamlayarak 110 adet hak sahibine tapularını Cuma gününden itibaren dağıtmaya başladık.

YAŞANABİLİR ÇEVRE İSTİYORUZ
Kandıra Belediyesi olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu değişiklikler, sadece planlı yapılaşmayı değil, aynı zamanda şehir yaşamını da olumlu yönde etkileyecek. Yeni düzenlemelerle birlikte ilçemizde daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturmayı amaçlıyoruz. Güvenli kent oluşturmanın ilk şartı doğru imar planları yapmaktan geçer, bu çalışmada emeği geçen bizden önceki Belediye Başkanlarınada da çok teşekkür ederim’’ dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑