Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da göçük oluşan evde yıkım çalışmaları başladı

Kandıra'da dün öğle saatlerinde bir ahşap evde büyük gürültü ile evin iç kısmı göçerken dış kısmında da çatlaklar oluştu.

16 Temmuz 2024 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.681 kez okunmuştur

Kandırada göçük oluşan evde yıkım çalışmaları başladı
Kandıra'da göçük oluşan evde yıkım çalışmaları başladı

Kandıra Sinanlı Bilallı Mahallesi'nde Resul ve Hediye Duman çiftinin yaşadığı ahşap evde bilinmeyen nedenle göçük oluştu. Ev tehlike arz ettiği için yıkım çalışması yapıldı. Yeni evin yapımı için destek bekleniyor.

Kandıra Sinanlı Bilallı Mahallesi'nde Resul ve Hediye Duman çiftinin yaşadığı ahşap evde bilinmeyen nedenle göçük oluştu. Evin girişinde bulunan ahırda 5 büyükbaş hayvan göçün altında kalırken Duman ailesi bahçede olduğu için herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Evin çevresinde çatlaklar oluştu.

Muhtar ve Komşuları hemen yardıma koştu. Durum Kandıra Belediyesine bildirildi. Yetkililerinde yardımı ile önce büyükbaş hayvanlar ahırdan çıkartılarak güvenli bir yere yerleştirildi. Bazı eşyalar evin camlarından dışarı çıkarıldı. Çiftçilikle geçimini sağlayan Duman ailesi geçici olarak bölgede akrabalarının yanına yerleştirildi. Duman ailesinin yapılması için hayırseverler ve yetkililerden yardım bekleniyor.

Konuyla ilgili Sinanlı Bilallı Muhtarı İsmail Özel, “Evde bilinmeyen sebeple kendiliğinden göçük oluştu. Can ve mal kaybı çok şükür yok. Mahallemizin sakinleri Resul amcamız ve Hediye teyzemiz Hacılar Mahallesinde akrabalarının yanına geçici olarak yerleştirdik. Ev tehlike arz ediyordu. Kandıra Belediyemizle görüştük. Mühendisler geldi. Gerekli incelemeler yapıldı. Ev tehlike arz ettiği için yıkım kararı verildi. Çalışmalar başladı. Yıkım işlemleri tamamlandıktan sonra el birliğiyle inşallah destek olunarak komşularımızı yeni yuvalarına kavuşturmuş olacağız”ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑