Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı!

Kandıra Kefken yolu Yulaflı mevkiinde motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Oğuz Gökçe yaşamını yitirirken motosiklette bulunan Vahap E. ise yaralandı.

28 Ağustos 2024 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.761 kez okunmuştur

Kandırada motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı!
Kandıra'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı!

Kaza akşam saatlerinde Kandıra Kefken yolu Yulaflı mevkiinde meydana geldi. İddialara göre Oğuz Gökçe’nin yönetimindeki 38 BJ 016 plakalı motosiklet, M.Y. idaresindeki 41 KY 086 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahalenin ardından ambulansa M.Kazım Dinç Kandıra Devlet hastanesini kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Oğuz Gökçe'nin doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Motosiklette bulunan Vahap E. ise Kocaeli Şehir Hastanesinde tedavisi devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri soruşturma başlattı.


Konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın baş sağlığı mesajında; “Gebze İtfaiyesi'nde görevli değerli mesai arkadaşlarımız Vahap Elden ve Oğuz Gökçe, Kandıra istikametinde motor kazası geçirmiş. Ne yazık ki, Oğuz kardeşimiz bu elim kazada hayatını kaybetmiştir. Mekânı cennet olsun. Ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza sabır ve baş sağlığı diliyorum. Vahap kardeşimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” ifaelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑