Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra'da Sıcak hava yasak dinletmedi!

Kerpe ve Kovanağzı sahilleri hariç diğer sahiller ve plajlarda denize girmek yasaklanırken, bazı vatandaşlar tehlikeyi gözardı ederek serinlemek için kendini mavi sulara bıraktı.

20 Temmuz 2024 Saat: 20:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.728 kez okunmuştur

Kandırada Sıcak hava yasak dinletmedi!
Kandıra'da Sıcak hava yasak dinletmedi!

Olumsuz hava ve deniz şartları sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, Kandıra Kerpe ve Kovanağzı sahilleri hariç denize girme yasağı 21 Temmuz Pazar günleri boyunca geçerli olacak. Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada vatandaşların güvenliği için cankurtaran hizmeti verilen bölgelerde ve mantar dubalar içerisinde denize girmeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

Öte yandan, havanın çok sıcak olması sebebiyle vatandaşlar yasaklı olan sahillerde denize girmeyi sürdürdü. Uyarıları dikkate almayan vatandaşlar yüzerek serinlemeye çalıştı. Bazı vatandaşlar Dalgalara rağmen uyarı dubalarına kadar yüzerken bazı vatandaşlar ise sadece sahilde oturarak denize girenleri izledi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren sahilde görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bünyesinde bulunan Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSGEM) ve Akut Arama Kurtarma Derneği cankurtaran ekipleri tüm gün boyunca denize giren vatandaşları uyardı. Yasağa aldırış etmeden denize giren tatilcileri megafon ve düdüklerle uyaran cankurtaran ekipleri boğulma vakalarına karşı önlemlerini sürdürdü.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑