Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra'da Sporcu adayları antrenmanlara başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 2017 yılından beri yürüttüğü Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında 2023 2024 Yılı yetenekli öğrencilerimiz ilk antrenmanlarını yaptılar.

29 Eylül 2024 Saat: 10:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.504 kez okunmuştur

Kandırada Sporcu adayları antrenmanlara başladı
Kandıra'da Sporcu adayları antrenmanlara başladı

Kandıra Yavuz Sonat Güzel Spor salonunda geçtiğimiz mayıs ayında Kandıra ilçe müdürlüğümüz tarafından ölçümleri yapılan 500 de yakın sporcu adayından 93 ü yetenekli bulunarak ilçemizde görev yapan deneyimli antrenörlerimize bir yıl antrenman yapmak üzere teslim edildi.

Proje koordinatörü Mustafa Peşmen Gençlik ve Spor Kandıra İlçe müdürü Ercan Güneş ve antrenörler tarafından gerekli bilgilendirmeler ve veli toplantısı yapıldı. Bakanlığımızın ve ülkemizin Avrupa Dünya Olimpiyat şampiyonalarında ki madalya umudu olan çocuklarımız bir yıllık temel eğitim neticesinde yeni bir ölçüme tabii olacak ve hangi branşa yeteneği varsa o branşa yönlendirilecek. Kandıra'da var olan 8 olimpik branşıda yetenekli sporcu bulma konusunda besleyen proje ülke sporu için en önemli proje olarak görülüyor ve bakanlık nezninde oldukça büyük öneme sahip.
Geçen yılın seçilen yetenekli öğrencileri branşlara ayrılarak branşlarının antrenmanlarına başladılar. Güreş, tenis, futbol, tekvando, badminton, voleybol, yüzme, branşlarında Kandıra'da ulusal ve uluslar arası müsabakalarda madalya getirmeyi hedefleyen sporcularımız hedeflerine kilitlendiler.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş, Türk sporunun geleceği olan bu projede ilçemizin spor salonunda personelinden antrenörüne her personelimiz özverili bir çalışma içerisinde, bizlerde bu bayrak davasına hizmet ediyor olmaktan onur duyuyoruz. Bu özverili çalışmayla Türk sporunun en iyi yerlere geleceğine inanıyorum diyerek emeği geçen ve bu projenin emekçileri olan antrenör ekibine teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑