Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'dan Filistin'e destek yürüyüşü

Filistin ve Şehitlerimiz için bugün saat 13.00’de Kandıra’da yürüyüş düzenlendi. Burada yapılan basın açıklamasında İsrail ile olan tüm ilişkilerinin kesilerek ambargo uygulanması çağrısında bulunuldu.

7 Ekim 2024 Saat: 19:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 814 kez okunmuştur

Kandıradan Filistine destek yürüyüşü
Kandıra'dan Filistin'e destek yürüyüşü

Kandıra Belediye Meydanı’nda basın açıklaması ise başlayan Filistin ve Şehitler yürüyüşü, bisiklet geçişiyle Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi önüne kadar devam etti.
Burada yapılan basın açıklamasında İsrail ile olan tüm ilişkilerinin kesilerek ambargo uygulanması çağrısında bulunuldu.
Yapılan basın açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Bugün tamı tamına 365 gündür sürenbir soykırımın yıl dönümündeyiz. Dünyanın kör gözleri önünde Gazzede bir soykırım yaşanıyor. Kudurmuş siyonistleryandaşlarıyla birlikte sapkın ideolojilerine ulaşmak için masum halkları katlediyor.
Aslında çok daha öncedenbaşlayan bu zulüm,geçen sene 7 Ekimden beri daha da şiddetlenmiş, bir terör devleti olan İşgalci İsrail'in saldırıları katliama ve soykırıma dönüşmüştür.
Dünyadaki hiçbir uluslararası kuruluşu umursamadan, Sanki dünyada tek millet kendileriymiş gibi davranan bu terör devleti zulümlerine her gün daha da fenalarını eklemektedir.
Birleşmiş Milletler başta olmak üzere, buradan tüm uluslararası kuruluşlara İslam gençleri adına sesleniyorum; amacınız barışı ve insanlığı koruyup, haksızlığa karşı çıkmak değil mi! Bu katliamlar esnasında sizlerin de kuruluşlarınız saldırıya uğrayıp insanlarınız katledilmedi mi! Söz konusu İsrail olunca hiçbir yaptırım uygulamıyorsunuz. Bu iki yüzlü tavrınız daha ne kadar sürecek?
Yine buradan Tüm İslam ülkelerinin yöneticilerine sesleniyorum: Ey İslam ümmeti! Yüce rabbimizin “Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın; bölünüp parçalanmayın…” emrine uyarak bir araya gelelim. Birleşelim, iri olalım diri olalım.
Zalime gücümüzü gösterelim ki,selin üstündeki saman çöpü olmadığımızı anlasınlar.Yoksa sıramızı mı bekliyoruz.
Ey İslam Ümmeti,ey Aziz Türk Milleti, Ey Kandıra’mızın Müslüman gençleri, anneler, babalar,dedeler ve nineleri, Ey vicdan sahipleri.
Bu zalimler cesaretlerini ekonomik güçlerindenalıyor.
Bizlere sattıkları ürünleriyle zenginleşip güçleniyor, bu güçlerini de bizlere karşı kullanıyorlar. Onları engellemenin en önemli yolu ekonomilerini zayıflatıp kendi ekonomimizi güçlendirmektir.
Bunu sağlamak için katil israile ve onun destekçilerine ait markaları ve ürünleri almayın, aldırmayın; satmayın sattırmayın, yemeyin yedirmeyin. Bir liranız bile nasip olmasın onlara. Birden ne olur demeyin. Bir, bin olur.Bin, milyon olur ve zalimin zulmüne engel olur.
Yerli sanayicilerimize sesleniyorum. İyi ve kaliteli ürünler üretin ki alalım sizi destekleyelim. Bizi siyonistlere muhtaç etmeyin,Birlik olalım hepsini hep birlikte def edelim.
Biz Kandıra gençleri olarak söz veriyoruz:Ülkemizi ve İslam'ı yüceltmek için hep çalışacağız, devletimiz için, milletimiz için çalışacağız; ümmet için, insanlık için çalışacağız ve başaracağız.
Buradan Kandıra'dan; tek ses, tek nefes ve tek yürek olarak sesleniyoruz: Türk milleti geri gelecek; Ümmet dirilecek, Filistin yeniden özgür olacak, siyonistlerin zulmü bitecek ve insanlık bizimle huzur bulacak."
Katılımcılar, “Katil İsrail Ortadoğu’dan defol”, “Yıkılsın Siyonist İsrail devleti”, “İsrail ile ticaret Filistin’e ihanet” sloganları atarak “Filistin direnişi kazanacak, soykırımcı İsrail ve suç ortakları yenilecek” pankartıyla Prof. Turan Güneş Kültür Merkezi önüne doğru yürüyüşe geçti. Katılımın yoğun olduğu yürüyüşün ardından saat 14.15’te Prof. Turan Güneş Kültür Merkezi önünde Sertaç Abi söyleşisi yapıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑