Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralı Başkan: Bu yanlıştan dönülmeli

Esnaf kredilerinde uygulanan faiz oranı artışını değerlendiren Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı Kandıralı İsmail Şalgam, “Çekilen kredilerin faiz oranının yükseltilmesi esnafımızı derinden üzmüştür. Bu yanlıştan dönülmesi gerekmektedir” dedi

16 Mayıs 2024 Saat: 06:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.740 kez okunmuştur

Kandıralı Başkan: Bu yanlıştan dönülmeli
Kandıralı Başkan: Bu yanlıştan dönülmeli

Esnaf kooperatiflerine başvuru sonucu Halkbank aracılığıyla verilen Hazine destekli esnaf kredilerinin sabit olan faiz oranları artırıldı. Esnaf kooperatiflerine bildirilen faiz güncelleme uygulaması ile kredi faiz oranları kademeli olarak artırılacak.

Yeni uygulamaya göre; borcu devam eden esnaf kredilerinde uygulanan yüzde 7,5 oranındaki kredi faiz oranı yüzde 17’ye, yüzde 8,5 olan faiz oranı yüzde 18’e, yüzde 9,5 olan faiz oranı yüzde 21’e, yüzde 12.5 olan kredi faizi yüzde 24'e, yüzde 17,30 olan kredi faizi yüzde 25’e, yüzde 20 olan faiz oranı yüzde 26’ya, yüzde 22,30 olan faiz oranı yüzde 27’ye, yüzde 24 ve 25 olan kredi faiz oranı ise yüzde 29'a yükseltildi.

Kararın esnafı derinden üzdüğünü vurgulayan Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı İsmail Şalgam, "Esnaf Kredi Kooperatifleri aracılığı ile çekilen kredilerin faiz oranları yükseltilmiştir. Çekilen kredilerin faiz oranının yükseltilmesi esnafımızı derinden üzmüştür. Bu yanlıştan dönülmesi gerekmektedir" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑