Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralı Emine Altın İhlas'tan şikayetci

VATANDAŞIN alış verişte en çok dikkat ettiği unsur, aldığı ürünün kalitesidir. Aldığı ürün bozuksa bunu iade etme şansı var çünkü, böyle bir hakkı bulunuyor.

11 Mayıs 2009 Saat: 02:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.861 kez okunmuştur

Kandıralı Emine Altın İhlas'tan şikayetci
Kandıralı Emine Altın İhlas'tan şikayetci

VATANDAŞIN alış verişte en çok dikkat ettiği unsur, aldığı ürünün kalitesidir. Aldığı ürün bozuksa bunu iade etme şansı var çünkü, böyle bir hakkı bulunuyor. İsim olarak ün yapmış büyük firmaların bozuk ürün satmaları o kurum için çok ciddi bir itibar ve prestij kaybıdır. Kandıra'da oturan Emine Altın, aldığı ürünlerin bozuk çıkmasından sonra son derece mağdur olmuş bir tüketici. Kandıra ilçesi İzmit Caddesi Döktaşlar Apartmanı'nın zemin katında Emi Aparatif isimli bir işyeri işletiyor.

 

Altın'ın anlattıklarını şöyle bir özetleyelim:

Emine Altın işyerinde kulanmak için İhlas Mağazasından bir tost makinesi almış. 2 ay içinde tost makinesi bozulmuş. Tamir edilmesi için mağazaya gönderilen makine bu kez de geri gönderilmemiş. Bu kez aynı mağazadan ikinci bir tost makinesi almış. Kısa zaman içinde o da bozulmuş. Aynı mağazada çalışan arkadaşı Murat Engin'e danışıp sağlamlığından emin olduktan sonra bu kez de meyve sıkacağı alıyor o da bir iki ay içinde bozulmuş kulanılamaz hale gelmiş.

 

Bir hayli sinirlenen Emine Altın, mağaza müdürü Hüseyin Özmenek'i arayıp, “Yahu sizin mağazada alış veriş yapıyorum aldığım ürünler bozuk çıkıyor. İade ettiğimde ise geri göndermiyorsunuz. Üzerinize düşen görevi yapmıyorsunuz. Vatandaşa bozuk ürün satıyorsunuz"" demiş.

Bir cümle ilave edelim. Tüketici hakları gereği şikayet ne olursa olsun firmanın gerekli ilgi ve özeni göstermesi gerekir. İhlas büyük ve tanınmış bir marka ve firma. Bu noktada Altın'ın sıkıntılarının çözüleceğini düşünüyorum.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑