Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Kandıralı İsmail İpşir'in ölümünde ihmal iddiası!

Kandıra Karaağaç Köyünde ikamet eden İsmail İpşir, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. son 1 haftada 3 farklı hastaneye gitti her defasında taburcu edilen İpşir'in yakınları, ölümde ihmal olduğunu öne sürerek şikayetçi olacaklarını belirtti.

29 Eylül 2024 Saat: 10:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.381 kez okunmuştur

Kandıralı İsmail İpşirin ölümünde ihmal iddiası!
Kandıralı İsmail İpşir'in ölümünde ihmal iddiası!

Kandıra Karaağaç Mahallesi sakinlerinden 60 yaşındaki İsmail İpşir, İzmit’te yaşayan kız kardeşinde kalırken gece saatlerinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen İpşir bu sabah hayata gözlerini yumdu.

İpşir’in son 1 haftada 3 kez hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. İlk olarak geçen hafta mide bulantısı, ishal ve sol kolundaki uyuşukluk şikayetleriyle hastaneye kaldırıldıktan sonra ilaç verilerek taburcu edilen İsmail İpşir, aynı akşam yeniden rahatsızlandı. İkinci kez hastaneye kaldırılan İpşir’e bu kez serum ve ilaç tedavisi uygulanarak taburcu edildi. İyileşemeyen ve daha sonra Kocaeli Şehir Hastanesi’ne başvuran İpşir’in tetkiklerinden olumsuz sonuç çıkmadığı söylendi.

Hastane sürecinde kız kardeşinin İzmit’teki evinde kalan İpşir dün gece geçirdiği kalp krizi sonrası sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Aile, defalarca rahatsızlanan ve bir şeyi yok denilerek taburcu edilen babalarının ölümünde ihmaller zinciri olduğunu savunarak ilgili hastaneler ve sağlık çalışanlarından şikayetçi olacaklarını dile getirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑