Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralılar Derneği Kandıra;da

Recep Yıldız Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri fırsat buldukça kandıra ziyaretlerini sürdürüyor. Gazetemizin Kandıra Temsilcisini ziyaret eden Der...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.533 kez okunmuştur

Kandıralılar Derneği Kandıra;da
Kandıralılar Derneği Kandıra;da

Recep Yıldız Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri fırsat buldukça kandıra ziyaretlerini sürdürüyor. Gazetemizin Kandıra Temsilcisini ziyaret eden Dernek yönetimi kendisine başarılar dileri.

 

Kocaeli Demokrat Gazetesi Kandıra Temsilçisi Ünal Cankurt’u makamında ziyaret eden Kandıralılar Derneği Başkanı Recep Yıldız “Ünal Cankurt Kardeşimiz Kandıra haberlerini Kocaeli ve ülke geneline taşımada büyük başarı gösterdi. Kurduğu site sayesinde gurbetteki hemşirelerimiz güne Kandıra’dan ve yakınlardan haberalır hale geldi. Bu çok büyük hizmeti gerçekleştiren ünal beyi ve ekibini kutluyorum “ dedi.

              

İsu’da Ziyaret

İSU Kandıra Müdürlüğü’ne de geçen Kandıralılar Derneği heyeti burada Müdür Erkan İşler tarafından karşılandı. Misafirlerine hoş geldiniz di,yen Erkan İşler. “ Dernek olarak son toplantımızda Otel Asya’da İsu Genel Müdürümüz İlhan Bayrama Konferans verilmesi isabetli olmuştur. Kandıra sahillerimizde yaz dönemlerde artan nüfus ve ihtiyaçları için tedbirler alınmıştır “ dedi.

              

Müftülükte Ziyaret Edildi.

Kandıra Müftüsü Mehmet Altay’ı makamında ziyaret eden Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Günay Gülcü “ Kutlu Doğum Haftasını bu yıl daha da görkemli bir şekilde kutlayan Müftü hocamız ve çalışma arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz “dedi.Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Kandıra ziyaretine Başkan Recep Yıldız, Yöneticiler; Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Güngör Açıkgöz, Ünal Köken, Salih Horos, Orhan Can, Metin Gönül, Veysel Cavdar, Mustafa Demiray ve Salim Yaşar katıldı.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑