Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralılar susuzluktan kırılıyor

Ramazan ayının girmesi ve sıcakların artması ile suya en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde Kandıra Akdurak Mahallesi’nde 5 gündür sular akmıyor

1 Ağustos 2012 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.542 kez okunmuştur

Kandıralılar susuzluktan kırılıyor
Kandıralılar susuzluktan kırılıyor
Kandıra Akdurak Mahallesi; Ada, Reşat Güneş, Mehmet Taner caddelerinde yaşayan mahalle sakinleri 5 günden beri susuzluk çekiyor. Ramazan ayı olması ve sıcakların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi suları 5 gündür akmayan vatandaşları çileden çıkardı. İSU’ya ait su tankeri mahalle halkının su ihtiyaçlarını karşılamak istese de yeterli olmuyor.
TANKER YETMİYOR Mahalle sakinlerinden Kezban Şenol: “Biz bu güne kadar hiç böyle susuzluk görmedik. 5 günden beri sularımız akmıyor. Havaların aşırı sıcak olması, mübarek Ramazan ayı içerisinde bulunmamız nedeni ile 5 gün gibi uzun bir süre suların akmaması ne tür sıkıntı yaşadığımızın en büyük göstergesi sanırım. Her gün evimizde bulunan damacana ve kap kaçakları alarak yol kenarında İSU tankerini bekliyoruz. Buradan aldığımız su ile evin bütün su ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz.” dedi.
SU İSTİYORUZ Mahalle sakinlerinden Nazmiye Memiş ise: “Kandıra’da 5 gün sular akmıyorsa ben diyecek bir şey bulamıyorum. Mahalle susuzluktan kırılıyor. Yetkililer acaba ne yapıyor. 5 gün geçti hala sularımız yok. İSU tankeri ile mahalle halkı su ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Sizce ne kadar yeterli olur? Bulaşık, çamaşır ve yemek için bu suyu yetirmeye çalışıyoruz. Ama nereye kadar? Yetkililerden bir an önce arızanın giderilmesini, sularımızın en kısa sürede çeşmelerimizden akmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑