Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Kandıralılardan hasat sonrası İstanbul çıkarması

Kandıra Katçalı Köyü sakinleri yorucu geçen fındık hasadı sonrası, Köy Derneği tarafından organize edilen kültür gezisi ile İstanbul’un tarihini ve kültürünü tanıma fırsatı buldu

24 Eylül 2024 Saat: 06:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.539 kez okunmuştur

Kandıralılardan hasat sonrası İstanbul çıkarması
Kandıralılardan hasat sonrası İstanbul çıkarması

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın artması adına organize edilen programlarla Kocaeli’de adından sıkça söz ettiren Kandıra Katçalı Köyü, kültür gezileri çerçevesinde ilk turlarını İstanbul’un tarihi, turistik alanları ve camilerine düzenlendi. Rehber eşliğinde başlayan İstanbul gezisinde vatandaşlar ilk olarak; Görkemli mimarisiyle İstanbul'un yeni sembollerinden biri haline gelen, aynı zamanda Türkiye'nin en modern külliyesi olan asrın mührü Büyük Çamlıca Camisi'ni ziyaret ederek gezi programlarına başladılar. Burada kılınan sabah namazının ardından, İstanbul'un manevi önderlerinden Aziz Mahmud Hüdayi Hz. Türbesini ziyaret ettiler.

KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİLER
Anadolu yakası ziyaretlerini bitiren Katçalı Köyü sakinleri; Avrupa yakasında ilk ziyaretlerini İstanbul’un manevi Sultanı, peygamberimiz Hz. Muhammed'in sancaktarı ve sahabesi Ebu Eyyûb el-Ensarî'nin türbesini ve Eyüp Sultan Cami’ni ardından Pierre Loti Tepesi, Fatih Camii ve İstanbul’un Fatihi Sultan Mehmet Han türbesini, Sultan Ahmet Camii, Ayasofya Camii, Gülhane Parkı, Mısır Çarşısı ve Eminönü meydanını gezdiler. Düzenlenen kültür gezisi ile oldukça keyifli dakikalar geçiren Katçalı Köyü sakinleri, manevi dünyalarına lezzet kattılar.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑