11 Nisan Cuma günü Kandıra’da aniden yağan kar, ilçeyi beyaza bürüdü ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. 12 Nisan Cumartesi günü ise Bolu dağlarındaki kar manzarası, Sedat Köse, paylaşımına "Bolu'da durum bu" notunu ekledi.
Nisan ayında Kandıra ve çevresinde görülen kar yağışı, ilçe halkını etkilerken, tarım üreticileri için endişe kaynağı oldu. Kar yağışı, sosyal medyada büyük ilgi görürken, özellikle çiftçiler ayaz ve don tehlikesi nedeniyle tedirgin.
Sosyal Medyada Paylaşılan Kar Fotoğrafları Göz Doldurdu
Kandıra'da 11 Nisan 2025 tarihinde kar yağışını cep telefonlarına yansıtan vatandaşlar, sosyal medya hesaplarında bu doğal güzelliği paylaştı. Birçok kişi, karla kaplanmış sokakları ve doğayı görüntüleyerek o anı ölümsüzleştirdi.
Sedat Köse'nin Bolu'dan Paylaşımı Dikkat Çekti
Bir dönem AK Parti'den Kandıra Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Sedat Köse, sosyal medya hesabından Bolu'daki kar yağışını gösteren bir fotoğraf paylaştı. 12 Nisan 2025 tarihinde çektiği fotoğrafta, Bolu'da karın boyutunu gösteren görsel, sosyal medyada dikkat çekti. Köse, paylaşımına "Bolu'da durum bu" notunu ekledi.