Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde büyük bir revizyon gerçekleşti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Gökmen Mengüç dışında tüm genel sekreter yardımcıları değişti. Hangi genel sekreter yardımcısına hangi daire başkanlıkları bağlandı?

20 Temmuz 2024 Saat: 21:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 906 kez okunmuştur

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde büyük bir revizyon gerçekleşti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde büyük bir revizyon gerçekleşti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın dün mesai saati sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ndeki büyük revizyonu ilan etti. Açıklamaya göre Gökmen Mengüç dışındaki üç genel sekreter yardımcısı Ali Haydar Bulut, Sadık Uysal ve Hasan Aydınlık, belediye uhdesinde kurulan ofislere başkan olarak atandı.

YENİ GENEL SEKRETER YARDIMCILARI

Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı ile Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanlığı görevlerini yürüten Doç. Dr. Ali Yeşildal, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı görevini yürüten Numan Balaban ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevini yürüten Ebubekir Ardıç, Gökmen Mengüç ile birlikte Büyükşehir’in yeni genel sekreter yardımcıları oldu.

DOĞRUDAN GENEL SEKRETERE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’ya bağlı doğrudan 4 daire başkanlığı bulunuyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı, doğrudan Genel Sekreter Baraçlı’ya bağlı.

MENGÜÇ’ÜN SORUMLU OLDUĞU DAİRE BAŞKANLIKLARI

Peki hangi genel sekretere hangi daire başkanlıkları bağlandı?

Edinilen bilgilere göre Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’e Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı olmak üzere, 5 daire başkanlığı bağlandı.

BALABAN’IN SORUMLU OLDUĞU DAİRE BAŞKANLIKLARI

Genel Sekreter Yardımcısı olarak açıklanan Numan Balaban’a da 5 daire bağlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı ve Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı, Balaban’a bağlı şekilde hizmet verecek.

YEŞİLDAL’IN SORUMLU OLDUĞU DAİRE BAŞKANLIKLARI

Yeni Genel Sekreter Yardımcılarından Doç. Dr. Ali Yeşildal’a 6 daire başkanlığı bağlandı. Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Ali Yeşildal’a bağlı şekilde hizmet verecek.

ARDIÇ’IN SORUMLU OLDUĞU DAİRE BAŞKANLIKLARI

Bir diğer Genel Sekreter Yardımcısı Ebubekir Ardıç’a da 6 daire başkanlığı başlandı. İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Afet İşleri Dairesi Başkanlığı, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlığı, Ardıç’a bağlı olacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑