Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kocaeli’de yanlış anlatılanların doğrusunu anlatacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan, “Türkiye buluşmalarında da halkımıza yanlış anlatılan olayların önüne geçmek için sıkı tutmalıyız. İnsanlarımızı hakikatın sesiyle buluşturmak için seferber ol

14 Eylül 2024 Saat: 07:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 428 kez okunmuştur

Kocaeli’de yanlış anlatılanların doğrusunu anlatacağız
Kocaeli’de yanlış anlatılanların doğrusunu anlatacağız

AK Parti Genel Merkez tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “ Türkiye Buluşmaları” programı bugün Maide Kafe’de gerçekleştirildi. AK Partililerin 12 ilçede aynı anda sahada esnaf ve vatandaşları dinleyecekleri Türkiye Buluşmalarına; Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Kocaeli Milletvekilleri Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Erdemir, Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Bursa Milletvekili Refik Özden, Bursa Ahmet Kılıç, İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Bursa Milletvekili Osman Mesten, Sakarya Milletvekili Ali İnci, Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Partili ilçe başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları başkanları katıldı.

SAYAN: TÜRKİYE’YE KENDİNİ ADAYAN BİR PARTİNİN HİKAYESİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan, “Türkiye buluşmaları 81 ilde gerçekleştiriliyor. Hep birlikre 81 ilimizi sahada tarayacağımız bir programlar dizisi. Bugün buradayız sokağımn nabzını tutacağız. Toplumun hemen hemen her kesimiyle birlikte olacağız. İlimizin milletvekillerinin de eşlik ettiği bir esnaf ziyareti yapacağız. Aslında AK Parti’nin her zaman yaptığı bir etkinlik bu. Milletimizin sesine kulak vereceğiz. Cumhurbaşkanımız AK Parti’nin kruuluşunda ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ demişti. Meselelerin çözümsüz bırakıldığı Türkiye’den bugün her sorunun çözüldüğü bir durumdayız. Türkiye’nin kutuplaştığı bir dönemde bu ülkenin kronik sorunlarının çözülmesi için kendini adayan bir liderin ve yol arkadaşlarının hikayesidir AK Parti. Kurulduğu günden bu yana çok büyük bir teveccühle karşılandı. Yorulmuş bir milletin umutlarının nasıl ayağa kaldığını hep birlikte gördük. Bu süreçlerin tamamında partimiz milletimizle çok sağlam gönül köprüleri kurdu.

“YANLIŞ ANLATILANLARIN DOĞRUSUNU ANLATMAK İÇİN”
Sadece seçim süreçlerinde değil seçimden sonra da milletimizin derdine çare olmak için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız 23 yıl boyunca ‘Halka hizmet Hakka hizmet’ dedi. Biz de onunla birlikte onun yol arkadaşları olarak Kocaeli teşkilatlarında hep yorulmadan çalıştınız. Biz bir gönül hareketiyiz dedik ve bu hareketi halka halka geliştirmek için gönül hareketimize daha fazla insan katmak için çalıştık. Bu gönül hareketine nice gönüllü kardeşlerimizi katmak için seferber olmuş bir teşkilatız. AK Partimizin bir parçası olmak hepimiz için bir onur meselesi. Türkiye buluşmalarında da halkımıza yanlış anlatılan olayların önüne geçmek için sıkı tutmalıyız. İnsanlarımızı hakikatın sesiyle buluşturmak için seferber olacağız. Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz hafta buradaydı emekle hayata geçirilen eserlerin açılışını gerçekleştirdi.

“23 YILDIR YAPTIĞIMIZ GİBİ”
Bugün 12 ilçemize dağılacağız ayrı ayrı farklı programlar gerçekleştireceğiz. Kanaat önderleriyle, esnaflarımız bir araya geleceğiz. Bu davanın bugünlere gelmesinde emeği olan önceki dönem il başkanları ve milletvekillerimizle görüşeceğiz. 23 yıldır yaptığımız gibi Kocaeli’yi daha önce de yaptığımız için gönül bağlarımızı kuvvetlendirmek için çalışacağız. 23 yıldır aşkla emek verdiğimiz öncelikle hanım kardeşlerime ve Kocaeli’nin sesini tüm Türkiye’de yükselten genç kardeşlerimize ve tüm kademedeki kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑