Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu: Başkanlarımızla vaatlerini konuşacağız

Kandıra İlçe Başkanlığının 109’uncu İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, belediye başkanlarının seçim beyannameleri üzerine konuşularak kaynaklar için bakanlıklara gidileceğini söyledi.

9 Temmuz 2024 Saat: 06:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 544 kez okunmuştur

Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu: Başkanlarımızla vaatlerini konuşacağız
Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu: Başkanlarımızla vaatlerini konuşacağız

AK Parti Kocaeli’nin 31 Mart Yerel Seçimleri ardından gerçekleştirdiği ilçe danışma meclisleri devam ediyor. Kandıra İlçe Başkanlığının 109’uncu İlçe Danışma Meclisi partililerin katılımları ile Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Danışma meclisi öncesinde Turan Kültür Merkezi’ne giden yollar çok sayıda polis ve zabıta ekipleri tarafından kapatılarak güvenlik önlemi alındı. Programın başlaması ardından kısa süreli alınan önlem kaldırılarak yollar sivil araçların girişine açıldı.

YOĞUN KATILIM
Programa, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Kocaeli İl Koordinatörü Alper Görçeker, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz, eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Kandıra Belediyesi eski başkanı Adnan Turan katılım sağladı.

VAATLERİ KONUŞACAĞIZ
Milletvekilleri adına konuşan Radiye Sezer Katırcıoğlu, konuşmasında “Kandıra’ya 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza çok güzel bir destek verdiniz. Oyunu en çok arttıran ilçe siz oldunuz. 31 Mart’ta da çok güzel bir sonuç aldık. Kandıra Belediye Başkanımız bu dedi ve başımızın üstüne koyduk. Onlar gece gündüz kapı kapı geziyorlar, sorunları çözüyorlar. Çözemedikleri yerde bize geliyorlar. Bütün milletvekili arkadaşlarımızla bir araya gelip çözüm üretiyoruz. Lafla değil. Belediye başkanlarımız gelecek seçim vaatlerini söyleyecek tek tek konuşacağız. Hangi bakana ne zaman gideceğimizi konuşacağı, birlik olacağız” ifadelerinde bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑