Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli'ne perşembe günü sağanak yağmur geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu güncelledi. Yarın Trakya’dan giriş yapacak olan sağanak yağış, perşembe günü Kocaeli'nde etkili olacak.

3 Temmuz 2024 Saat: 07:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 941 kez okunmuştur

Kocaeline perşembe günü sağanak yağmur geliyor!
Kocaeli'ne perşembe günü sağanak yağmur geliyor!

Kocaeli, uzun süredir yağışsız bir havanın etkisi altında. Kavurucu sıcakla birlikte vatandaş bunalırken, kentin su ihtiyacını karşılayan Yuvacık Barajı’ndaki su da git gide buharlaşıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu güncelledi. Kentimiz, bugün etkisini gösterecek olan kavurucu sıcağın ardından yağışlı havanın etkisine girecek. Yağışla birlikte hava da serinleyecek. Diğer yandan ise yağmur, Kocaeli’de hafta sonu deniz planı yapan vatandaşların, bu planı kısmen iptal olacak. Hafta sonu 1 gün yağış, bir gün güneş var. İşte haftalık hava durumu…

3 Temmuz Çarşamba günü (bugün), kavurucu sıcak etkili olacak. Daha önce 41 derece sıcaklık tahmini yapılan çarşamba günü için bu tahmin 38 derece olarak güncellendi.

4 Temmuz Perşembe günü, Kocaelililer uzun süredir bir damlası dahi düşmeyen yağmura kavuşacak. Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Sıcaklık 32 dereceye gerileyecek.

5 Temmuz Cuma günü de gök gürültülü sağanak yağış sürecek, sıcaklık 31 dereceye gerileyecek.

6 Temmuz Cumartesi günü, vatandaşların deniz planı yaptığı gün ancak geçtiğimiz haftalarda rüzgarın yasaklattığı denizi, bu kez gök gürültülü sağanak yağış yasaklı hale getirecek. Sıcaklık 33 dereceye çıkacak.

7 Temmuz Pazar günü, güneş kente geri dönecek. Sıcaklık 34 derece olacak.

Sıcaklık tahminin yer almadığı orta vadeli tahminlere baktığımızda 8 Temmuz Pazartesi ve 9 Temmuz Salı günü de havanın güneşli olması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑