Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Meclis kabul etti! Yeni daire başkanlığı ve müdürlükler kurulacak

Mecliste büyükşehir belediyesinde yeni daire başkanlığı-müdürlükler kurulması, Karamürsel Belediyesi'ne ek ödenek sağlanması, STK'larla acil durumlarda işbirliği yapılabilmesine ilişkin başkana protokol yetkisi verilmesi görüşüldü ve kabul edildi.

13 Temmuz 2024 Saat: 09:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.114 kez okunmuştur

Meclis kabul etti! Yeni daire başkanlığı ve müdürlükler kurulacak
Meclis kabul etti! Yeni daire başkanlığı ve müdürlükler kurulacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, Kocaeli Kongre Merkezi'ndeki Akçokaca Oditoryumu'nda gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığındaki meclis toplantısında 122 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Mecliste Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve meclis üyeleri katıldı.

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KURULACAK
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni bir daire başkanlığı ve müdürlükler kurulması mecliste görüşüldü. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kurulması, daire başkanlığı bünyesinde Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü isminde müdürlük kurulması mecliste görüşüldü. Ayrıca bu madde içerisinde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün yeni kurulacak olan Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlanması görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddesi meclis üyelerinin kullandığı oylar sonucu oy birliğiyle kabul edildi. Madde kabulüyle birlikte kadro cetveli, Büyükşehir Belediyesi Teşkilat değişikliği kabul edildi.

EK ÖDENEK ONAYLANDI İMZA YETKİSİ VERİLDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Meclis toplantısında Karamürsel Belediyesi'nin ek bütçesine ilişkin rapor da görüşüldü. 85 milyon TL ek bütçe talebi oy birliğiyle kabul edildi. Maddenin kabulüyle Karamürsel Belediyesi'nin bütçesi 200 milyon TL olan yıllık bütçesi 285 milyon TL'ye yükselmiş oldu. Mecliste Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde meydana gelebilecek olan yangın, sel, su baskını, deprem gibi afet ve acil durumlarda arama kurtarma çalışmalarında görev alabilecek Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile protokol imzalanması için başkana yetki verilmesi de görüşüldü. Madde oy birliğiyle kabul edildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN’IN PROTOKOL İMZALAMA YETKİSİ ALDIĞI STK’LAR ŞU ŞEKİLDE: Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği, Deniz Yıldızları Spor Kulübü, Kocaeli Yüzme Spor Kulübü, Kocaeli Mercan Spor Kulübü, Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, TRAC Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti, TRAC Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Gölcük Şubesi, MATRAD Marmara Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği, Yeditepe Üniversitesi, AKAK Arama Kurtarma Eğitim ve Yardım Derneği, I.S.A.R. Türkiye Uluslararası Arama Kurtarma Derneği, Kılavuz Arama Kurtarma Su ve Doğa Derneği, ANKA Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği,, Anda Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği Kocaeli İl Temsilciliği, Akut Arama Kurtarma Derneği Kocaeli Şubesi, DK9 Uluslararası Afet ve Acil Durum Destek Kuvvetleri, MAG Kocaeli Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği, Gönüllü İtfaiyeciler Derneği, GESOTİM Gölcük Arama Kurtarma Derneği, İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Kocaeli Şubesi, KARSAD Karamürsel Su Sporları ve Dalış Spor Kulübü, DESSAT Gölcük Değirmendere Sualtı Topluluğu Spor Kulübü, Türkiye Kızılay Derneği Kocaeli Şubesi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑