Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP’de Tuncay Batı görevi devraldı! “Hazır mıyız Kocaeli"

MHP Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Tuncay Batı, gerçekleşen devir teslim töreniyle görevi devraldı. Törende konuşan Batı, “Hazır mıyız Kocaeli? Bu birliktelik seçimlerde sandığa yansıyacak” dedi.

21 Eylül 2024 Saat: 07:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 168 kez okunmuştur

MHP’de Tuncay Batı görevi devraldı! “Hazır mıyız Kocaeli
MHP’de Tuncay Batı görevi devraldı! “Hazır mıyız Kocaeli"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. Yaklaşık 2 yıldır bu görevi yürüten Demirbaş’ın yerine ise MHP’nin tanıdık simalarından Tuncay Batı atandı. 2009-2021 yılları arasında MHP il başkan yardımcılığı yapan Batı için bugün devir teslim töreni gerçekleşti. Uğur Mumcu Parkı’nda bayram havasında gerçekleşen törene Milletvekili Saffet Sancaklı, MDK Üyesi Hilal Elmas, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Türk Ocağı Kocaeli Şube Başkanı Ali Yıldız, eski il başkanları Aydın Ünlü, Yunus Emre Kurt, Celalettin Yaylak, Nurdoğan Kaçar, Ahmet Dağ, MHP Kocaeli eski milletvekili Kemal Köse çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Törende ilk olarak Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir konuştu. Özdemir, “Allah birliğimizi ve dirliğimizi her zaman daim etsin. Allah Tuncay Başkanımız ve ekibini çıktığı yolda başarılı kılsın” dedi. Özdemir’in ardından söz alan yeni il başkanı Tuncay Batı konuşmasında birliktelik mesajı verdi.

“KOCAELİ’DE ESKİMEYEN ÜLKÜCÜLER VAR”

Batı açıklamasında, “Hazır mıyız Kocaeli? Bugün ülkücülerin kucaklayaşacağı, hasretin biteceği bir gün. Herkesin ötekileşmeden hasretle beklediği bir gün, bu gün. Kocaeli’de bütünleşmiş birbirini seven eskisi yenisi olmayan eskimeyen ülkücüler var. Liderimizin uygun görmesi ile birlikte bu yapıyı devraldık.

“GENÇLERİMİZE AŞ İŞ İMKANI”

Kocaeli’deki bu sevgi, birliktelik seçimlerde sandıklara yansıyacak. Ülkemize ve cumhur ittifakına faydamız olacak. Büyüyen ve birbirini kucaklayan çalışmalar ile gençlerimize iş aş imkanı sağlayacak. Teşkilatlarımız de yıllarca sadakat devam edecek.

Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

“BU DAVADAN VAZGEÇMEM”

Belki birbirimizi kırdık üzdük ama daha fazla zarar vermeyeceğiz. Biz birbirimizi kucaklamak istiyoruz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bir aile olacağız. İl binamız herkese açık. Bir elime ayı bir elime hilali verseler bu davadan vazgeçmem. Ben inandım siz de inanın. Ben kendimi size emanet ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene” sözlerine yer verdi.

“BİRBİRİMİZE ÇABUCAK KÜSÜYORUZ”

Batı’nın ardından konuşan Saffet Sancaklı, “Böyle bir günde bu kalabalığı toplamak her yiğidin harcı değil. MHP oy oranı ile ölçülemez. Türkiye’nin ana sigortası ülkücülerdir. Birlik ve beraberlik içinde olmamız lazim. Burada uzun yıllardır görmediğim arkadaşlarımı görüyorum. Biz ülkücüler birbirimize çabucak kızıyoruz. Bizler partiye küsmeyiz ama davamız bizim için her şeydir.

“TUNCAY BATI’YA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Davamız ne kadar büyük olursa Türkiye o kadar güçlenir. Bizim birlik ve beraberlikten başka şansımız yok. Bizim yapmamız gereken tek şey var. Sayın Tuncay Batı ve belirledikleri yönetimi eleştirmemek. Genel başkanımızın talimatı ile Tuncay Batı’ya sahip çıkacağız. Herkese başarılar diliyorum. Ben davamıza hizmet eden herkes ile gurur duyuyorum. Davamızın etrafında toplanmamız lazım. Kendimi burada mitingde zannettim. Herkes MHP’ye sahip çıkacak” dedi. Devir teslim törenine MHP eski il başkanı Murat Nuri Demirbaş katılmadı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑