Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP Kocaeli’de il başkanı değişti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, sağlık sorunları ile görevinden istifa etti. Demirbaş’ın yerine Tuncay Batı’nın görevlendirildiğini MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın duyurdu.

16 Eylül 2024 Saat: 06:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.057 kez okunmuştur

MHP Kocaeli’de il başkanı değişti!
MHP Kocaeli’de il başkanı değişti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü görevinden sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile istifa etti. Demirbaş, “Kıymetli ülküdaşlarım, değerli hemşehrilerim yaklaşık 2 yıldır şan ve şeref ile yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini, sağlık sebeplerinden dolayı; bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına hür iradem ile bırakmış bulunuyorum. Bu minvalde her daim yanımda duran her biri bir birinden kıymetli ülküdaşlarıma teşekkür ediyor haklarınızı helal etmenizi diliyorum” ifadelerinde bulundu.

YENİ BAŞKAN BATI
Demirbaş’ın istifası ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise, Tuncay Batı’nın yeni il başkanı olduğunu duyurarak, “Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı birimimizin yetki ve sorumluluk alanı içerisindeki konularla ilgili çalışmalar yapmak, Kocaeli il ve ilçelerinde mahalli yöneticilerimizle, mensuplarımızla görüşerek incelemelerde bulunmak ve kendi il başkanlığında il yönetim kurulu atama listesi oluşturarak birimimize sunmak üzere Tuncay Batı görevlendirilmiştir” paylaşımında bulundu.

TUNCAY BATI KİMDİR?
MHP’de uzun yıllardır siyaset yapan ve Kocaeli’de de geniş bir kesim tarafından tanınan Batı, 2009-2021 MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı. 2018 MHP Üst Kurul Delegesi görevini yapmıştı. 15 Pazar günü görevinden istifa eden Murat Nuri Demirbaş yerine MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevine getirildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑