Milliyetçi Hareket Partisi olarak, kardeşliği ve dostluğu pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz MHP İlçeler Arası Futbol Turnuvası, büyük bir heyecan ve coşkuyla başladı.
Ramazan ayı boyunca devam edecek olan bu turnuva, teşkilat mensuplarımızın kaynaşmasını sağlarken, aynı zamanda gençlerimize sporu sevdirmek ve onlara örnek olmak amacıyla düzenlenmiştir.
Turnuvanın açılış maçı, Körfez İlçe Teşkilatı ile İzmit İlçe Teşkilatı arasında oynandı. Fair-play ruhu içinde geçen bu mücadelede, sporun dostluk ve dayanışma duygularını pekiştiren gücü bir kez daha kendini gösterdi. Turnuvaya toplam 12 ilçemiz katılım sağlayarak birlik ve beraberlik ruhunu sahaya yansıtmaktadır.
Bu organizasyon, yalnızca bir spor etkinliği olmanın ötesinde, teşkilat mensuplarımızın birbirleriyle kaynaşmasına, dayanışma ruhunun güçlenmesine ve spora olan ilginin artmasına katkı sağlamaktadır. Aynı zamanda, gençlerimize sporu teşvik eden bir rol model oluşturmayı da amaçlamaktayız.
Ramazan ayının manevi atmosferi içinde gerçekleşen bu anlamlı organizasyona destek veren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, turnuvaya katılan tüm ilçelerimize başarılar diliyoruz. Kazananın dostluk ve kardeşlik olduğu bu turnuvanın, teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.