Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP Kocaeli'nin yönetiminde Kandıra'dan kimler var?

Basın mensupları ile bir araya gelen MHP İl Başkanı Tuncay Batı, yeni yönetime dair bazı isimleri kamuoyuna açıkladı. Batı, MHP Kandıra eski ilçe yöneticilerinden Kandıra belediye eski meclis üyesi Ertuğrul Özcan'ın da ismi duyurdu

24 Eylül 2024 Saat: 07:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.158 kez okunmuştur

MHP Kocaelinin yönetiminde Kandıradan kimler var?
MHP Kocaeli'nin yönetiminde Kandıra'dan kimler var?

Murat Nuri Demirbaş’ın istifasının ardından MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Tuncay Batı, devir teslim töreninin ardından bugün basın mensupları ile bir araya geldi. İl başkanlığı binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında yeni teşkilatlanmaya dair değerlendirmelerde bulundu. İlçe başkanlarının kısa süre içerisinde belirleneceğini ifade eden Batı, partiden kopmuş isimlere ‘yuvaya geri dönün’ çağrısı yaptı. Batı, devir teslim törenine katılan tüm partililere de teşekkür etti.

İSİMLERİ AÇIKLADI
Derince İlçe Başkanının Ayhan Aksoy, Çayırova İlçe Başkanının ise Gökhan Özdemir olacağını belirten Batı, il yönetimi için düşündükleri isimleri de açıklayarak "Ayhan Arpacı, Tayfun Tosun, Ertuğrul Özcan, 3 tane avukat var listede. Pınar Kolay Köse biri. Sevgi Batı var, hukukçu önceki yönetimden herhangi bir isim yok" dedi.

ÇİZGİSİNİ BOZMAYAN ÜLKÜDAŞLARIMIZI ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ
Hedeflerinden bahseden Tuncay Batı, “Benim hedefim 29 Ekim’de çok büyük bir organizasyonla Sekapark’taki Kültür Merkezi’nde tüm dava arkadaşlarımızı aramızda göreceğiz. Kocaeli’nin aklı Millyetçi Hareket Partisi’nde kalmayacak. Partide siyasi hedeflerinden dolayı beklediğini bulamayan ülküdaşlarımız başka partilere geçmiştir. Partimizin kırmızı çizgisini aşmayan ve değer verdiğimiz bu insanlar arafta kalmıştır. Kırmızı çizgimizi bozmayan gönlü kırık her ülkücüyü aramızda görmek istiyoruz. Kocaeli kamuoyunu bir şey meşgul ediyor. Tuncay Batı’nın listesi nerede? Telefon rehberimde. Bu yola çıkarken lider veya genel merkez bir gün takdir ederse diye 12 ilçede yola çıkmıştım. O süreçte benimle yürüyen herkes o listede var. Kocaeli’yi çok iyi bilirim. Gerekli zamanı geldiğinde liste yarım saatte hazır. O insanlar bölgelerinde parti yönetimini çok iyi bilen, liderine bağlı, kırmızı çizgiyi aşmayan insanlar" dedi.

BENİMLE YOL YÜRÜMEK İSTEYEN İNSANLAR
İlçe başkanlarının belirlenme sürecine değinen Batı, "Özenerek seçtiğim ilçe başkanlarını 10 dakikada atadım. Bunlar tesadüf değil. İnançlı olanların içerisinden benimle birlikte yol yürümek isteyen insanlar. Yetkim yok, gücüm yok ama geceleri hayal kurduğum dostlarım vardı. Tuncay Batı’nın yönetimi o 4 senede her şekilde yanında duran ülkücü tavır sergileyen kardeşlerim. Tuncay Batı, ekibini kurarken bana genel merkezim ‘küskünlük olmasın ve ağabey rolü ile bütünleştirici olacaksın’ dedi. Şahsi sorunlarımı bir kenara bıraktım ve hepsini kucaklamaya çalıştım. İlk işim Aydın Ünlü’yü kucaklamak oldu. Bu adam bana sahip çıktı. Beni tanımayanlara beni anlattı. Cuma günkü program için neler yapılması gerektiğini konuştuk. Fikir alışverişinde bulunmaya gittim. Hiçbir şahsi beklenti olmadan. Kocaeli’nin aklı karıştı. Ben kendi gemimi yürütemiyorsam kaptanlık yapmam. Benim ülküdaşlarımın içerisinde zerre kadar şüphe olmasın" şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑