Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Öğren sokak ortasında tartaklandı

Eski Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, öğle saatlerinde evinden çıkıp çarşıya giderken Nurettin Öztürk tarafından sokak ortasında tartaklandı.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.932 kez okunmuştur

Öğren sokak ortasında tartaklandı
Öğren sokak ortasında tartaklandı

Eski Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, öğle saatlerinde evinden çıkıp çarşıya giderken Nurettin Öztürk tarafından sokak ortasında tartaklandı.

 

ÜNAL CANKURT

Kandıra Çarşı Mahallesi Ağva Caddesi üzerinde bulunan evinden çıkarak Çarşıya giden Kandıra Eski Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Nurettin Özt5ürk tarafından takip edildiğini ve öfke ile baktığını fark edince Öğren evinin altında bulunan Sami Yağız’a ait Terzi dükkânına giderek burada durumu Sami Yağız’a anlatan Öğren’e  beraber yürüyelim demesi üzerine arkasından gelerek yumruk atan Nurettin Öztürk Öğren’i tartaklamak isteyince çevredekilerin müdahalesi ile olay büyümeden engellendi Öğren, Savcılığa suç duyurusunda bulundu

Kandıra Eski Belediye Başkanı Mustafa Öğren’in ilk kez böyle bir olayla karşı karşıya kalması Kandıra’da yankılanırken Öğren, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ile Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu. Daha sonra Kandıra Devlet Hastanesine giderek rapor alan Öğren, olayı duyan İlçe Kaymakamı Hamza Erkal tarafından ziyaret edildi.

 

Öğren olayı şöyle açıkladı

Eski Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren olayı şöyle anlattı: Öğle saatlerinde evimden çıkarak Çarşıya gelirken bu şahsın bana yaklaştığını görünce evimin altında bulunan bir terziye girerek olayı Sami Yağız’a anlattım. Bunun üzerine takibini sürdüren o şahıs terzi dükkânından ayrıldıktan sonra arkamdan gelerek yumruk atmaya başladı. Çevrede bulunan halkın olay gerine gelmesiyle uzaklaştı bende Savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum. Projeyi onaylamadı sokak ortasında tartaklandı

Bu kişi daha önce de Akdurak Mahallesi Tekkeli mevkiinde bir ticarethane açacağını söyledi bunu da Belediye olarak olumsuz karşılanınca bize karşı tavır almış tüm mercilere şikayet etmişti. Biz bu kişiye ticari işletme projesi konusunda yasal olmadığı gerekçesiyle destek vermediğimizden dolayı bizlere tavır aldı. Yasal çerçeve de olmayan bir projeye imza atmamızın söz konusu olmadığını söylememize rağmen  bizlere kin beslemiş ve bugün şahsıma bu tür saldırıyı bu nedenle gerçekleştirdiğini düşünüyorum” dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑