Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Sağlam güven tazeledi

Kandıra S.S.49 nolu Kerpe-Kefken Minibüs Kooperatifi olağan genel kongresinde mevcut başkan Yüksel Sağlam üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

3 Temmuz 2012 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.793 kez okunmuştur

Sağlam güven tazeledi
Sağlam güven tazeledi
S.S.49 No`lu Kerpe-Kefken Minibüs Kooperatifi`nin 12. olağan genel kurul toplantısı , Kandıra Terminal binasında gerçekleştirildi. 6 yıldır kooperatif başkanlığını yürüten Yüksel Sağlam, tek aday olarak girdiği kongrede 36 üyenin oyuyla tekrar güven tazeledi. Başkan Sağlam, genel kurul sonrasında söz alarak üyelere teşekkür ederek çalışmalarıyla ilgili üyelerini bilgilendirdi. Sağlam, “Minibüslerimizin duraklara uğramadan gitmesi ya da şoförün kafasına göre güzergah değiştirmesi aldığımız kararlar doğrultusunda tamamen ortadan kalkmıştı.
Bundan sonrada bu kriterlere uyulacak. Şoförlerimiz tıraşlı ve düzgün elbiseli olacak. Araçlarda kesinlikle teyp açılmayacak. Radyonun sesi ise, yolcuları rahatsız etmeyecek düzeyde kısık olacak. İlerleyen dönemde çok daha farklı güzergahlarda vatandaşımıza hizmet etme arzusundayız. Destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑