Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şahin Talus’tan: Kandıra, MESEM vurgunu, kongreler

Kentin gündemine dair önemli açıklamalarda bulunan İl Başkanı Talus, Kandıra Akçakese’de yapılması planlanan biyokurutma entegre tesis, MESEM vurgunu ve kongre sürecine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

4 Eylül 2024 Saat: 10:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.056 kez okunmuştur

Şahin Talus’tan: Kandıra, MESEM vurgunu, kongreler
Şahin Talus’tan: Kandıra, MESEM vurgunu, kongreler

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Kandıra’da yaşananları görüyoruz. Şunu net olarak ifade etmeliyim: biz süreç içerisinde görüşmek, iletişim kurmak herkesle görüşüyoruz. Çöp konusu bu kentin 15 yıllık konusu diyebiliriz belki de. Artık çözülmesi gerekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de samimi bir şekilde bunun için mücadele ediyor.

ÇED SÜRECİ

Kandıra’daki vatandaşlar bir tepki gösteriyor. Ancak şunu unutmayalım: Tahir Büyükakın bu kentin insanı. Tahir hoca bu kente zarar verecek bir şey yapacağına inanıyor musunuz? Şu an devam eden bir ÇED süreci var. Burada incelemeleri artık işin uzmanları var. Bırakalım onlar gerekeni yapsın, incelemeleri yapsın” ifadelerini kullandı.

MESEM VURGUNU

MESEM vurgunuyla ilgili de konuşan İl Başkanı Şahin Talus, “Konuyla ilgili adli süreç devam ediyor. Devletin ilgili kurumları gereken her şeyi yapacaktır. Bundan şüphemiz yok. Kim sorumluysa, kim hatalıysa devletimiz gerekeni yapar. Kocaeli vekilimiz Mehmet Akif Yılmaz da konuyla ilgili gereken açıklamayı yapmıştı. Biz de süreci izliyoruz” ifadelerini kullandı.

İLÇELERDE DEĞİŞİM

Sıkı bir şekilde kongre sürecinin hazırlığını devam ettiriyoruz. Önce ekim ayında ilçelerimizdeki kongreler başlayacak ve tamamlanacak” dedi. “İlçelerde değişim olacak mı?” Sorumuza yanıt veren Talus, “Muhakkak ki değişimler olacaktır. İlçe başkanı değişecek ilçeler de olabilir. Gereken istişareleri eksiksiz bir şekilde yapıyoruz” dedi.

DEVAM EDECEK Mİ?

Kendi siyasi geleceğine ilişkin de sorumuzu yanıtlandıran Şahin Talus, “Partimizin bize verdiği bir görev var. İl başkanı olarak görev yapıyoruz. Şimdi yine bu kongre sürecinin başında partimizin hedefleri doğrultusunda ilerleyeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve partimizin bizimle ilgili bildireceği her görüş başımızın üstündedir. Biz bu davanın insanıyız” açıklamasında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑