Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şenol: Vatandaşın yararına olan her hizmetin arkasındayız

CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, Kandıra’nın Orhan Mahallesi’ne yapılacak olan TOKİ Konutları için belediyenin hisselerini bedelsiz devretmesini vatandaşın yararına olduğu için onayladıklarını söyledi.

13 Aralık 2015 Saat: 21:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.503 kez okunmuştur

Şenol: Vatandaşın yararına olan her hizmetin arkasındayız
Şenol: Vatandaşın yararına olan her hizmetin arkasındayız

Cumhuriyet Halk Partisi Kandıra İlçe Başkanı aynı zamanda belediye meclis üyesi olan Recep Şenol, Kandıra Belediye Meclisi’nin Aralık ayı oturumunda görüşülen belediyeye ait hisseli yerlerin TOKi’ye bedelsiz devredilmesi hakkında itirazda bulunmuş, ancak Belediye Başkanı Ünal Köken’in maddi durumu yetersiz vatandaşlar için düşük ücretle satılabilmesi amacıyla mevzuatın bu şekilde ilerlediğini söylemesi sonrasında onay vermişti.

KANDIRA’MIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Vatandaşın yararına olan her hizmetin arkasında olduklarını belirten Şenol, “Belediyeye ait hisselerin TOKİ’ye bedelsiz devredilmesi CHP grubu olarak içimize sinmemişti. Kurumun zarara uğratılacağını düşündüğümüzden bu kararı onaylamamayı düşünüyorduk. Belediye başkanı kendilerinin de bedelsiz vermek istemediklerini ancak maddi durumu yetersiz vatandaşlar için düşük ücretle satılabilmesi amacıyla mevzuatın bu şekilde olduğunu söyledikten sonra kararımız değişti. Meclisten oy birliği ile bu maddeyi geçirdik. Vatandaşımızı mağdur edecek her projeye karşı duracağımız gibi yararına olan her hizmetinde arkasında olacağız. İnşallah Kandıra’mız için hayırlı olur” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑