Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Talus: Reklamı sevmiyoruz, vatandaşın sorununu çözüyoruz

Kandıra İlçe Başkanlığının 109’uncu İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Reklamı sevmiyoruz, vatandaşın sorununu çözüyoruz” ifadelerinde bulundu.

9 Temmuz 2024 Saat: 06:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 920 kez okunmuştur

Talus: Reklamı sevmiyoruz, vatandaşın sorununu çözüyoruz
Talus: Reklamı sevmiyoruz, vatandaşın sorununu çözüyoruz

AK Parti Kocaeli’nin 31 Mart Yerel Seçimleri ardından gerçekleştirdiği ilçe danışma meclisleri devam ediyor. Kandıra İlçe Başkanlığının 109’uncu İlçe Danışma Meclisi partililerin katılımları ile Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Danışma meclisi öncesinde Turan Kültür Merkezi’ne giden yollar çok sayıda polis ve zabıta ekipleri tarafından kapatılarak güvenlik önlemi alındı. Programın başlaması ardından kısa süreli alınan önlem kaldırılarak yollar sivil araçların girişine açıldı.

YOĞUN KATILIM
Programa, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Kocaeli İl Koordinatörü Alper Görçeker, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz, eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Kandıra Belediyesi eski başkanı Adnan Turan katılım sağladı.

HERKESİN BAŞKANI OLDU
Katırcıoğlu ardından konuşan İl Başkanı Şahin Talus, zor günlerden geçtiklerini söyleyerek “Kandıra cumhurbaşkanımıza en büyük desteği verdi. Yerel seçimlerde ise ilçe başkanı olan Erol Başkanımıza nasip oldu ve beraber işleri götürdük. Ben bağımsız çıktım diyen bir aday gönlüm Cumhurbaşkanımızda dedi. Seçim sürecinin sonunda AK Parti Belediye Başkan Adayı’nı seçtiniz. Yerel seçimlerden sonra 1 Nisan’da Erol Başkanımızla konuştuğumuzda, Kandıra’da herkesin başkanı oldu. Erol Başkanımızın seçim beyannamesini de dinlediniz, beyannamelerin üzerini de yapacağız.

REKLAMI SEVMİYORUZ
Ana muhalefet partisinin genel başkanı Kocaeli’de ki vekilleri ve il başkanını uzaya gönderecekti. Seçimlerden sona bir telaş başladı. Uzaya gitmemek için ne yapalım dediler. Kocaeli’de elinizden tutan olmadı. Sarıgül, Kırmızıgül dediniz. Gebze’de aday gösterseydik Büyükşehir’i kazanırız dediniz. Onlar hayal kurar, AK Parti teşkilatları yapar. Uzaya gidecek vekillerden biri de diyor ki; sağlıkta bir sorun vardı ben söyledim servis sorunu çözüldü. Biz reklam yapmayı sevmiyoruz, biz vatandaşın içindeyiz. Vatandaşın sorunu varsa çözmeye çalışıyoruz. Bu süreci birlik ve beraberlik içinde atlatıyoruz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑