Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Yerli turist artık Ege’de değil Kandıra’da

Yerli turistler Ege kıyıları yerine artık Kandıra’yı tercih ediyor. Kocaeli’deki bu ilçe olağanüstü görüntüsü ile görenleri büyülüyor

9 Temmuz 2024 Saat: 06:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.023 kez okunmuştur

Yerli turist artık Ege’de değil Kandıra’da
Yerli turist artık Ege’de değil Kandıra’da

Çevre illerde yaşayan ve yoğun çalışma hayatından sıkılan kişiler için Kandıra, yalnızca doğal güzellikleri değil tarihi ve mistik dokusuyla da ilgi çeken bir tatil merkezi olma yolunda ilerliyor. Sıcak yaz aylarının gelmesi ile birlikte pek çok kişi tatil planı yapmaya başladı. Ege bölgesinde fiyatların her geçen gün katlanarak artması ile birlikte mekanlarda satın alma limitinin bulunması ve daha altında bir harcama yapmamak özellikle yerli turistleri yeni yerler aramaya yöneltti. Daha ekonomik bir tercih arayan yerli turistler soluğu Kandıra’ da aldı.

Yerli turist artık Ege’de değil Kandıra’da
Kandıra’da tatil planı yapan tatilcilere özellikle Pembe Kayalar, Sardalya Koyu, Tahtalı Göleti ve Seyrek Kalesi gibi uğrak mekanları deneyimlemeleri öneriliyor. Pembe Kayalar, olağan üstü bir manzaraya ev sahipliği yapmakla birlikte kayalar gün ışında pembe rengi almakta. Cennet Havuzu olarak da bilinen Sardalya Koyu,tatilcilerin favori mekanlarından birisi. Seyrek Kalesi ise Bizans Dönemi’nden kalma antik bir liman olarak karşımıza çıkıyor ve günümüzde hala iskele olarak kullanılmaya devam ediliyor.

Yerli turist artık Ege’de değil Kandıra’da
Kocaeli’de bulunan Kandıra, 7 tane mavi plajı ile tercih edilen yerlerin başında yer alıyor. Tatilcilerin uğrak mekanlarından birisi haline gelen Kandıra, görenleri büyülüyor.

KANDIRA’NIN MAVİ BAYRAKLI PLAJLARI

Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑