Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Yuva kuracak çiftlere evlilik öncesi eğitim

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, evlenecek çiftlere evlilik öncesi eğitimi verilmesi için Kandıra, Gölcük ve Körfez belediyeleri ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile bu üç ilçede evlilik için başvuracak çiftlere, evlilik öncesi eğiti

21 Eylül 2024 Saat: 07:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 128 kez okunmuştur

Yuva kuracak çiftlere evlilik öncesi eğitim
Yuva kuracak çiftlere evlilik öncesi eğitim

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, evliliklerin sağlıklı temeller üzerinde kurulması için başlattığı “Evlilik Öncesi Eğitim” projesi kapsamında üç belediye ile protokol imzaladı. Kandıra, Gölcük ve Körfez belediyeleri ile protokol imzalayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, evlenecek çiftlerin belediyelere başvurduklarında birbirlerini daha iyi tanıdıkları, beklentilerini oluşturabildikleri, etkili iletişim yollarını öğrendikleri eğitim ile iyi bir başlangıç yapmalarını hedefliyor. İl Müdürlüğü; Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası, Derince, İzmit, Kartepe, Başiskele ve Büyükşehir ile de protokol imzalamak için çalışmalara başladı.

SAĞLAM TEMELLİ YUVA HEDEFİ

Yapılan protokol ile Kandıra, Gölcük ve Körfez ilçelerinde evlilik için başvuruda bulunan çiftlere artık eğitim verilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca yürütülmekte olan “Evlilik Öncesi Eğitim Programı” ile aile kurmak amacıyla bir araya gelen çiftlerin, evlilik hayatına hazırlanmaları amaçlanıyor. “Evlilik Öncesi Eğitim Programı”, evlilik öncesi süreçte çiftlerin birbirlerini iyi tanıması, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilmeleri, etkili iletişim kurma yollarını ve olası sorunlarla nasıl baş edeceklerini bilmeleri kapsamında sağlam temelli bir yuva kurma fırsatı verecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑