Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Kandıra'daydı

15 Eylül’de il kongresini yapan Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Yönetimi, saha çalışmaları kapsamında teşkilatlarıyla birlikte Kandıra’ya gitti. Partililer pazar ziyaretinde bulunurken İl Başkanı Ender Oğuz da bir dizi açıklamalarda bulundu.

4 Ekim 2024 Saat: 07:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 370 kez okunmuştur

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Kandıradaydı
Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Kandıra'daydı

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 15 Eylül’de il kongresini yapmış, atanmış il başkanı Ender Oğuz tek aday olduğu kongreden seçilmiş il başkanı olarak çıkmıştı. Kongre sonrası Oğuz ve yönetimi 22 Eylül’de mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Mazbata sonrası Zafer Partisi İl Başkanı Ender Oğuz ile birlikte il yöneticileri Kandıra’ya gitti. Zafer Partililer, Kandıra’da pazar ziyaretinde bulunurken İl Başkanı Ender Oğuz Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisi ile açıklamalarda bulundu. Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Ender Oğuz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Zafer Partisi olarak her zaman Kandıra halkının yanındayız.

HALKIMIZIN SESİ OLMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİZ
Genel Başkanımız Ümit Özdağ da yakın zamanda Kandıra’ya gelerek dernek başkanları ve Kandıra halkıyla projenin yapılması planlanan alanda incelemelerde bulundu ve bu konuda görüşlerini paylaştı. Bizim bu konudaki duruşumuz çok net. Birileri masa başında oturarak Kandıra’nın kaderini belirleyemez. Kandıra’da bir proje yapılacaksa, önce Kandıra halkının rızası alınmalıdır çünkü bu topraklarda onlar yaşıyor. Kandıra halkının haklarını sonuna kadar savunacağız. Zafer Partisi olarak Kandıra ve Kocaeli’nin geleceği için mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımızın sesi olmaktan vazgeçmeyeceğiz”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑