Lale Darcan Tığ’dan Kandıra’da tanıtım

24 Temmuz 2024 Saat: 10:50
Lale Darcan Tığ’dan Kandıra’da tanıtım
Ressam, heykeltıraş, yazar, şair Lale Darcan Tığ, dördüncü kitabı Yangın Çiçekleri’nin tanıtımını Kandıra’da gerçekleştirdi.

Bizkandırayız Şiir Topluluğu İzmitli ressam, heykeltıraş, yazar, şair Lale Darcan Tığ’ı konuk etti. Temmuz ayının en sıcak günlerinden birinde oldukça sıcak ve samimi ortamda geçen programda Sanatçı Tığ’ın dördüncü kitabı Yangın Çiçekleri’nin tanıtımı da gerçekleşti. Sunuculuğunu Ebru Turhan Çetiner’in yaptığı programda topluluk sözcüsü Aygün Aynagöz, Hidayet Yelkencioğlu Kültür Merkezini sanatsal programlara açan Teoman Yelkencioğlu’na teşekkür etti.

KİTAPLARINI HEDİYE ETTİ
Aydili Sanat Derneği üyelerinin de katılımı ile oldukça coşkulu ve seviyeli geçen programda Lale Tığ’ın daha önce çıkardığı ‘Alev Meye Değince’ ve ‘Bir Şiirdik Aslında’ adlı kitabındaki şiirler okundu. Yangın Çiçekleri kitabının editörlüğünü yapan Prof. Dr. Gönül Balkır kitap hakkında ve Lale Tığ’ı anlatan bir konuşma yaptı. Aydili Sanat Derneği başkanı Suat Özdemir ise okuduğu şiirler ile izleyicileri büyüledi. Lale Darcan Tığ ise yaptığı duygulu konuşmasında Bizkandırayız Şiir Topluluğu, Aydili Sanat derneği ve katılan sanat dostu izleyicilere teşekkür etti. Katılımcılara imzalı kitabından hediye etti.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız