Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Başkan: Kandıra’nın standardı yükselecek

Kandıra’da adım atmadık köy bırakmamaya kararlı olan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir’in yaptığı hizmetlerle Kandıra’da hayat standardının yükseleceğini söyledi

Kandıra'da adım atmadık köy bırakmamaya kararlı olan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir’in

Yaz aylarında Kandıra’da nüfusun arttığını, su kaynaklarının ise yetersiz kaldığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Bunun için Namazgah Deresi’nde bir baraj yapacağız. Bu suyu da arıtma tesisine vereceğiz. Kandıra’nın 60-70 yıllık su ihtiyacını karşılayacak bir sistemi kurmuş oluyoruz. Kışın barajda biriken suyu, yazın arıtarak verdiğimiz zaman Kandıra sahillerimizin kalitesi yükselecek, hayat standardı yükselecek, dünyanın en güzel sahilleri haline gelecek. Namazgah deremizi yaptık, doğalgazımızı getirdik. Kandıra artık Türkiye’nin en güzel, en seçkin, en modern, en çağdaş ilçelerinden biri olma yolunda çok önemli bir mesafe almış olacak. Kandıra halkı da bu hizmetlerimizden çok mutlu. Kandıra’nın hayat standardı çok daha gelişmiş olacak” dedi.

Köylülerden Başkan’a teşekkür
Köylere büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Köylerde en önemli ihtiyaç su ve ana yoldur, sonra da köy içi düzenlemedir. Bir köye gittiğimde ilk sorduğum; kaliteli içme suyu var mı, ana ulaşım yolu iyi mi, köy içi yollar iyi mi, kanalizasyon yapılmış mı? Bunlar hayat standardını gösteren işaretlerdir. Biz bunları yaparak Kocaeli’nin her köşesi gibi Kandıramız’ın da hayat standardını yükseltmiş oluyoruz” dedi. Kandıra’nın köylerinde büyük ilgiyle karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu’na köylüler, Büyükşehir’in hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

error: İçerik Korunmaktadır!