Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Savcı Akbey Polise Kandıra Belediyesini İnceleyin” Emrini Verdi

Kandıra Belediyesi Meclis Toplantısı sırasında Ak Partili Meclis Üyesi ve Denetim Komisyonu Başkanı Erkan İşler’in tarafından okunan Denetim Komisyonu Raporu, belediyede bomba etkisi yaptı.

Kandıra Belediyesi Meclis Toplantısı sırasında Ak Partili Meclis Üyesi ve

Savcı Evren Akbey’in başlattığı soruşturma kapsamında savcı talimatıyla Kocaeli KOM. Şube Müdürlüğüne bağlı Organize Suçlar ve Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleriyle birlikte belediyede incelemeler başlattı.

KABARIK DOSYA
Kandıra Belediyesi Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan raporda, belediyenin usulsüz ihale ve yetkisiz inisiyatif kullanması gibi pek çok suç iddia edilmişti. Söz konusu rapor belediye meclisine sunulduğunda ise Kandıra’da yer yerinden oynadı. Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın da huzurunu kaçıran olay sonrası Kan, bir basın toplantısı düzenleyerek usulsüz bir şey yapmadığını ifade etti.

SAVCI EL ATTI
Kandıra Belediye Meclisi’nde okunan denetim kurulu raporunun ardından karışan belediyede, yolsuzluk iddiaları ayyuka çıktı. Duruma el atan ilçenin Başsavcısı Enver Akbey, önce Denetim Komisyonu Raporunu incelemek ve Denetim Komisyonu’nda görevli meclis üyelerinin ifadelerini almak için Cuma günü 5 komisyon üyesini savcılığa çağırmıştı.

SAVCI DÜĞMEYE BASTI
Meclis üyelerinin ifadesini alan ve Kandıra Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddialarıyla ilgili denileri inceleyen Savcı Akbey, polise , “Belediyenin evraklarını inceleyin” emrini verdi. Kocaeli Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şubesi tarafından sabah belediye binasına girilerek evraklar ve bilgisayarlar incelemeye allındı. Kandıra Belediyesi’ndeki incelemeler gün boyunca devam etti.

error: İçerik Korunmaktadır!