Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Burak Market Kandıra’ya üçüncü şubesini açtı

Kandıra’ya ilk Süper Market statüsünde 1993 yılında kurulan Burak Market, ilçede üçüncü şubesini açtı.

Kandıra’ya ilk Süper Market statüsünde 1993 yılında kurulan Burak Market,

Kandıra Merkeze 1993 yılında kurulan Burak Market ilk şubesini Bağırganlı Köyü’ne açtı. Daha sonra Kandıra Kerpe sahiline, son olarakta Kandıra merkeze bir şube daha açtı. Burak Gıda Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Genel Müdürü Mustafa Gülay, Kandıra Aydınlık Mahallesi 23 Nisan Caddesi üzerinde hizmet veren Burak Market Müdürü İbrahim Yılmaz, Bağırganlı Köyünde faaliyet gösteren Burak Marketin Müdürü ise Hüseyin Yılmaz, Kandıra Akdurak Mahallesi Turan Güneş Caddesi’ne görkemli bir törenle halkın hizmetine açılan Burak Marketin Müdürlüğünü ise İlker Tuncay üstlendi.

Kandıra’ya 1993 yılında Gıda Sanayi ve Limitet şirketi olarak ilk kurulan süper Market Kandıra merkez ve köylerinde şubelerini açarak büyümeğe devam ediyor. Gelen Müdür Mustafa Gülay “ Kandıra halkına ucuz ve kaliteli ürün sunabilmek için Kandıra’ya ilk Süper Marketi Burak Gıda Sanayi ve Ticaret Limitet şirketi olarak bizler kurduk. Her geçen gün halkımızın ilgisi ve teveccühü ile Kandıra’da bir numara olma unvanına eriştik. Kandıra’da Burak Market Kalite ve ucuzluğun adresi olmuştur. Bundan dolayı Kandıra ve Köylerinde yeni şubelerimizi açarak halkımıza daha çok hizmet etmeği hedefliyoruz” dedi.

Akdurak Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde uzun yıllardır hizmet veren Yeşim Marketin kapanmasıyla Burak Gıda Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi burayı kiralayarak Kandıra Merkezde 3. şubesini açmış oldu. Açılış törenine İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Müftüsü yardımcısı Ergün Yılma, Burak Gıda Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Genel Müdürü Mustafa Gülay, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, MHP İlçe Başkanı Zekeriya Bayraktar, DP İlçe Başkanı Ender Altınay, Saadet Parti İlçe Başkanı Ramazan Arslan, Has Parti İlçe Başkanı Cengizhan Özdemir, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Dinç, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi Başkanı Mevlüt Akdeniz, sivil toplum örgütü, Kurum İdarecileri ve çok sayıda İlçe halkı katıldı.

Kandıra Burak Marketin 3. şubesi dualarla açıldı. İlçe Müftü Yardımcısı Ergün Yılmaz’ın yapmış olduğu duanın ardından İlçe Kaymakamı Hamza Erkal ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve vaiz Ergün Yılma kurdeleyi birlikte kesti. Burak Marketin 3. Şubesi ağırlıklı kahvaltı ürünlerine yönelik olması açılışa katılanların dikkatlerinden kaçmadı. Burak Marketin yeni Şube Müdürü İlker Tuncay açılış nedeniyle tüm ürünlerimizde kısa süreli tanıtım amaçlı promosyon yaptıklarını belirtti. Fiyatların makul ve kaliteli ürün Kandıra’mıza sunmak için 3. şubelerini ve Kandıra’ya açmanın mutluluğunu yaşadığını belirti.

error: İçerik Korunmaktadır!