Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Bu duvar öğrencileri ve öğretmenleri korkutuyor !

Öğretmenler her gün okullarında ki bu çatlağı oturdukları yerden izliyor, farklı İllerde deprem haberi duyunca korkulu anlar yaşıyor.

Öğretmenler her gün okullarında ki bu çatlağı oturdukları yerden izliyor,

Kandıra Seyitaliler Köyüne 1998 yılında yapılan İlk Öğretim Okulunda idari ve öğretmenler odasında 2 yıl önce büyük bir çatlak oluşmuş. Okulun girişinde bulunan idari ve öğretmenler odasının duvarındaki çatlak her geçen gün büyümesi öğrencileri ve öğretmenleri korkutsa da
Çaresizlik içersinde bura da eğitimlerini sürdürüyorlar.

Okul aile birliği ve okul idaresi köy muhtarı okullarında ki bu çatlak nedeniyle yetkili kurumlara yazılı ve sözlü olarak önceki yıllar da bildirmişler. Yetkili kurumlar okula gelerek keşifte bulunmuşlar. Çatlağın zemin çökmesinden dolayı olduğunu belirtmişler. Fakat 1 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen okulun bu çatlak duvarı yetkililer tarafından bir türlü onarılmamış. Çatlağın her geçen gün büyümesi ve duvarların dökülmesi sonrasında okul idaresi ve Köy Muhtarı tekrar yetkililere durumu arz etmiş. Seyitaliler Atatürk İlk Öğretim Okulunun duvarı yıkılmadan bu yazın yapılacakmış. 1. sırada bu okulun onarımı olacakmış. Köy Muhtarı Ahmet Balık okul duvarın da oluşan bu çatlağın kimsenin canı yanmadan biran önce onarılmasını istiyor. Balık, “ öğrenciler, Öğretmenler bu çatlak duvarın bütün gün dibinde oturarak bu manzarayı izliyor. Bizlere ve yetkililere de sitem ediyor. Bende sizlerin aracılığıyla yetkililere bu duvar yıkılmadan yapmalarını rica ediyorum” dedi.

error: İçerik Korunmaktadır!