Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Arslan’dan dostlarına yemek

Kandıra’nın sevilen isimlerinden biri olan SP İlçe Başkanı Ramazan Arslan, dost ve yakınlarına Tandır Ahmet’in Yeri’nde mantar ve balık ikramında bulundu.

Kandıra’nın sevilen isimlerinden biri olan SP İlçe Başkanı Ramazan Arslan,

Kandıra Alaybey köyü sapağında faaliyet gösteren Has Mantar’ın sahibi olan ve SP İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ramazan Arslan, 200 kişilik bir gruba Kefken yolu üzerinde faaliyet gösteren Tandır Ahmet’in Yeri’nde mantar ve balık ikramında bulundu. Davete her kesimden katılımcının olması, Arslan’ın ilçede ne kadar çok sevildiğinin göstergesi olarak yorumlandı.

Yemeğe tüm siyasi partilerin temsilcileri, kurum idarecileri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dost ve yakınlarına vermiş olduğu balık sözünü yerine getiren Arslan; “Öncelikle davetimizi kırmayıp bizi onurlandıran sevenlerime gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Has Mantar’ın üretmiş olduğu birbirinden güzel mantarların ikram edilmesinin ardından istavrit, mezgit, tekir balıklarının yer aldığı yemekte, davetliler hoş bir akşam geçirdi.

error: İçerik Korunmaktadır!