Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Namazgah Barajı’na elektrik santrali yapılıyor

Kandıra Namazgah Barajı’na yapılacak HES Projesi Su Tribün ve Jeneratör Alam ve Montaj için açılan ihale İSU
Genel Müdürlüğü’nde yapıldı.

Kandıra Namazgah Barajı’na yapılacak HES Projesi Su Tribün ve Jeneratör
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından Kandıra Namazgah Barajı’na yapılacak Hidroelektrik Santralı(HES) Projesi Su Tribün ve Jeneratör Alam ve Montajı için açılan ihale İSU Genel Müdürlüğü’nde yapıldı. İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç’ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye 3 firma katıldı.

Yaklaşık maliyeti 3 milyon 708 bin 927 TL olan ihaleye katılan Alman firması F.EE GMBH, 1 milyon 198 bin Euro ile en düşük teklifi verdi. İhaleye katılan Kanelsis firması 1 milyon 350 bin Euro Marbeyaz Makine Sanayi firması da 1 milyon 450 bin Euro teklif verdi. İhale komisyonu değerlendirme yaptıktan sonra ihaleyi kazanan firmayı açıklayacak.

İSU’nun Namazgah Barajı’nda yaptığı ilk HES ihalesinden sonra inşaatı içinde ayrı bir ihale yapacak. HES’ten yıllık 2.44 GWh/saat enerji ile 561 bin 250 TL’lik gelir elde edecek. İSU İlimizin çeşitli bölgelerinde bunun dışında 7 ihale daha yapacak.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2026 fındık hasadı öncesinde açıklanan rekolte tahminleri üreticilerin kafasını karıştırdı.
Sıradaki Haber Fındık Rekoltesinde Büyük Çelişki! Kocaeli İçin 3 Bin 840 Tonluk Fark
Reklamı Geç
Kandıranin Sesi - Fotoğraf
error: İçerik Korunmaktadır!