Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Eriş, farkını yine ortaya koydu

Kandıra’da yaptığ

Kandıra’da yaptığ
Rastgele Banner Alanları

Kandıra’da yaptığı ticari faaliyetlerde her zaman bir ilke imza atmasıyla tanınan Ak Parti eski belediye meclis üyesi Erkan İşler, kayınbiraderi A. Bengü Erdim ile birlikte çarşının tam göbeğinde iki güzide iş yerini hazırlayarak Kandıra halkının hizmetine sundu. Daha önce yaptığı birçok ticari girişimlerde olduğu gibi kuyumculuk sektöründe de farklarını ortaya koyan İşler ve Erdim, özellikle dış dizaynı ve iş yerlerindeki mimari çizgilerle dikkat çekmeyi ve kendilerinden yine çokça bahsettirmeyi başardı.

ÇARŞI MEYDANI YENİLENDİ
Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Belediye Pasajı’nda hizmete açılan iş yerlerinin dış dizaynını A’dan Z’ye değiştiren İşler, pasajdaki tüm iş yerlerinin dış dizaynının da değişmesini sağladı. Değişime Kandıra Belediyesi ve esnafların da destek vermesiyle çarşı meydanı bambaşka bir görünüme kavuştu. Dikkat çekici mimarisiyle müşterilerin ilgisini çekmeyi başaran İşler ve Erdim, özellikle Eriş Gayrimenkul’de ki mimari tasarımıyla da göz doldurdu. İşler, kullanılmayan odunlardan oluşturduğu konseptle yatırımcılardan tam not aldı.

%60’I İZMİT VE ADAPAZARI’NA KAYIYORDU
Kandıra’daki kuyumculuk sektörüyle ilgili pazarın yüzde 60’ının İzmit ve Adapazarı’na kaydığını tespit ettiklerini söyleyen İşler ve Erdim, bu eksikliği gidermek için sektöre atıldıklarını ifade etti. Konuyla ilgili açıklama yapan ortaklar, “Kandıra halkının bu sektörde daha iyi hizmet alması adına, İzmit ve Adapazarı’ndaki kuyumcuları aratmayacak ürün çeşitleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektöre girmiş bulunmaktayız. Anlaşmalı olduğumuz Saat&Saat firmasıyla da Diesel, Fossil, Esprit, DKNY ve Guess gibi dünya markası saatleri Kandıra’ya getirdik. Açılışımızı yakın tarihte yapmayı planlıyoruz. Tüm Kandıra halkını yeni iş yerimize bekleriz. Ayrıca iş yerlerimizin dış cephe tasarımında bizlere destek veren Kandıra Belediyesi’ne teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

PROFESYONEL HİZMET
Gayrimenkul sektöründe de ayrıcalık oluşturacaklarını söyleyen İşler, ortakları A. Bengü Erdim ve Tuncay Çetiner ile birlikte müşteriye doğru ve profesyonel ekspertiz hizmeti sağlayacaklarını kaydetti. Kandıra’daki emlak sektörünün imajının yükselmesinde öncü olacaklarını vurgulayan İşler, Kandıra’ya yatırım yapmak isteyen vatandaşlara doğru bilgi vermek ve değeri artacak bölgelere yönlendirmek için hizmet vereceklerini ifade etti.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2026 fındık hasadı öncesinde açıklanan rekolte tahminleri üreticilerin kafasını karıştırdı.
Sıradaki Haber Fındık Rekoltesinde Büyük Çelişki! Kocaeli İçin 3 Bin 840 Tonluk Fark
Reklamı Geç
Kandıranin Sesi - Fotoğraf
error: İçerik Korunmaktadır!