Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Çırak: Ankara’da kadınları temsil edeceğim

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Tülay Çırak, öncelikli desteği kadınlardan beklediğini ifade ederek “Kocaeli’nin kadınlarına ve gençlerine Ankara’da iyi bir temsilci olacağıma inanıyorum” dedi

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Tülay Çırak, öncelikli desteği
Rastgele Banner Alanları

24. dönem genel seçimlerinde HAS Parti’den 3’nci sıra milletvekili adayı olan ardından partisinin feshedilmesiyle Ak Parti saflarına katılan ve önümüzdeki genel seçimler için Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Tülay Çırak, gazetemiz Kandıra Temsilciliği’ne ziyarette bulundu. Kandıra’yı iyi tanıdığını söyleyen Çırak, HAS Parti’den milletvekili adayı olduğu dönemlerde Kandıra’ya çok sık geldiğini ve burada gezmediği sokağın olmadığını söyledi. Kandıralılar tarafından tanındığını ve çok güzel karşılandığını söyleyen Çırak, vatandaşın yaklaşımında oldukça memnun olduğunu vurguladı.

İKİ BAYAN MECLİSE GİTMELİ
Çırak, yaptığı konuşmasında en az iki bayan vekilin meclise gitmesi gerektiğini vurgulayarak, “Teşkilat çalışmalarını iyi bilen biri olarak memlekete, insanlığa, Kocaeli’ne ve Kocaeli’nin kadınlarına ve gençlerine Ankara’da iyi bir temsilci olacağıma inanıyorum. Bu inançla yola çıktık. Bizim Kocaeli’de gönlümüzden geçen iki tane bayan vekilin çıkması. Çünkü kadınların meclise gönderilmesi kadının vermiş olduğu hizmetin değerini gösterir. Ben Kocaeli’nden iki bayan vekilin meclise gideceğine inanıyorum” diye konuştu.

KOCAELİ’YE HİZMET VERMEK İSTİYORUM
İlk 11’e seçilemediği takdirde çalışmalarına devam edeceğini kaydeden Çırak, “Biz kendi yaşadığımız şehre hizmet için yola çıktık ama bayan bir vekil olarak önceliğimiz kadınlar. Kadınları temsil ettiğimiz için de öncelikli desteği kadınlardan bekliyoruz. İlk 11’e kim seçilirse seçilsin meclise hayırlı insanlar gitsin temennisindeyiz. Gidenler memlekete hayırlı hizmetler yapsın. Bizim dertlerimizle dertlenen ve orada kentin dertlerine çözüm bulabilecek isimler olsun. Biz gidemesek bile burada hizmet vermeye devam edeceğiz. Ben Kocaeli’yi seviyorum. Burada ekmek yiyor, burada nefes alıyorum. Burada hizmet vermek istiyorum. Bu vesileyle de memleketime hayırlı bir insan olmak istiyorum. Bu anlamda halkımın ve teşkilatımın desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2026 fındık hasadı öncesinde açıklanan rekolte tahminleri üreticilerin kafasını karıştırdı.
Sıradaki Haber Fındık Rekoltesinde Büyük Çelişki! Kocaeli İçin 3 Bin 840 Tonluk Fark
Reklamı Geç
Kandıranin Sesi - Fotoğraf
error: İçerik Korunmaktadır!